Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van geld verdienen op vakantie

0
(0)

Klaar om geïnspireerd te raken om wat extra geld te verdienen tijdens het reizen? Classylife heeft de volgende 10 ideeën voor een reisbaan gecreëerd die je een nieuw perspectief geven!

1 | Online Enquêtes

Waarom zou je geld verdienen met enquêtes? Omdat grote merken altijd benieuwd zijn naar de gedachten van consumenten. Ze willen hun producten en marketing verbeteren, en ze zijn bereid om flink te betalen voor informatie die direct van de klanten komt.

2 | Yoga Leraar

Je doet al een tijdje yoga en het werd een belangrijk deel van je leven? Waarom geef je geen les in yoga en inspireer je anderen niet om dat te doen? Yoga is populairder dan ooit en studio’s zijn over de hele wereld. Je kunt lesgeven op een yoga retraite (zo veel van hen op Bali!) of gewoon solliciteren voor een baan als yogadocent in een resort.

3 | Chef

Hou je ervan om gerechten te bereiden? Hoe zit het met koken op uw manier over de hele wereld? Er is een grote vraag naar seizoenarbeiders in resorts, restaurants, cruiseschepen en meer. U kunt gebruik maken van de onderstaande middelen om werk te vinden, of u kunt gewoon een bezoek brengen aan nabijgelegen resorts en restaurants terwijl u op reis bent en vragen om vacatures.

4 | Lokaal / Reisgids

Hoe te reizen en geld te verdienen? Werk als gids! Ik heb een paar keer als gids gewerkt en het was erg leuk. Dit is een goed voorbeeld van een baan waar je betaald krijgt om te reizen en je favoriete plaatsen te delen.

Je kunt je als (freelance) gids aanmelden bij reisbureaus die reizen verkopen aan reizigers. Vooral in het hoogseizoen is er altijd meer vraag naar reisleiders. Soms hebben ze een vergunning nodig, maar ik kon wel een paar banen voor reisbegeleiders krijgen zonder vergunning. Als je je passie voor reizen laat zien en een grote kennis hebt van de geschiedenis van de regio, dan zal het niet moeilijk zijn om een baan als reisleider te vinden.

5| Straatartiest of muzikant

Als je graag aandacht krijgt en de vaardigheden hebt om indruk te maken op mensen, kan dit een leuke manier zijn om snel geld te verdienen! Of het nu gaat om zingen, gitaar spelen, jongleren, breakdance of grappige lichaamsoptredens – probeer gewoon je geluk en doe wat je het beste kunt doen! Op de juiste plaats, zoals op een druk openbaar plein of voor een treinstation, kun je goed geld verdienen door mensen die langskomen te vermaken….

Dit is niet overal legaal, controleer de lokale wetten voordat je begint met optredens!

6| Bemanning op een jacht of zeilboot

Wat dacht u van een zeiltocht door het Caribisch gebied, de Stille Oceaan of de Middellandse Zee? Als u geen last heeft van zeeziekte (zoals ik) kunt u overwegen om op een jacht of zeilboot te werken.

7| Kapper

Er zijn veel reizigers die als kapper werkten voordat ze de weg op gingen. Als ze eenmaal op reis zijn, hebben ze hun basisuitrusting bij zich en adverteren ze hun diensten in Facebook-groepen (zoek naar expatpagina’s op je bestemming).

8 | Model

Als je er anders uitziet dan de rest van de inwoners van het land, beschouw jezelf dan als exotisch. Als je zelfverzekerd bent en je vindt jezelf er goed uitzien, zoek dan online naar het dichtstbijzijnde modelbureau op je locatie, ga erheen en stel jezelf voor!

9 | DJ

Je hebt een uitstekende smaak in muziek, en je weet hoe je de menigte moet laten dansen? Geweldig – je volgende DJ-optreden moet niet te ver weg zijn. Reizen naar feestbestemmingen zal zeker helpen. Ga naar de clubs, die zich net hebben geopend. Misschien zijn ze op zoek naar nieuwe dj’s.

10 Huiszitster, Huisdierzitster en huisbewaarder

Hoe kan ik geld besparen voor reizen? Nou, wat dacht je van een vrije plek om te verblijven? Normaal gesproken krijg je niet betaald voor het huis, maar het bespaart je veel geld dat je anders zou uitgeven aan accommodatie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Plaats een reactie