Betekenis van explanimation animatie

0
(0)

Wat is explanimation?

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om jouw boodschap over te brengen aan jouw klanten, potentiële werknemers of wie dan ook, dan is een verklarende uitleg een ideale optie. Het woord explanimation is een samenvoeging van het Engelse ‘explanation’ en ‘animation’. Het verwijst dan ook naar een animatie waarin iets op een simpele manier wordt uitgelicht.

Visueel aantrekkelijke uitleg

In een explanimation gaat het om een verklaring of reeks van verklaringen die bepaalde feiten of standpunten uiteenzet. Hierin wordt vaak ook de context en de gevolgen op een begrijpelijke manier beschreven. Deze beschrijving van de feiten et cetera kan regels of wetten vaststellen, en kan de bestaande regels of wetten verduidelijken met betrekking tot objecten of onderzochte fenomenen. De componenten van een verklaring kunnen impliciet zijn en met elkaar verweven.

Een verklaring wordt vaak ondersteund door een begrip of norm die kan worden weergegeven door verschillende media zoals muziek, tekst en afbeeldingen. Een uitleg wordt dus onderworpen aan interpretatie en discussie. Een explanimation laten maken in Eindhoven? Dat kan nu ook!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?