Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van eindjaarspakket

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een eindejaarspakket is een pakket met cadeautjes en lekkernijen die door een werkgever of onderneming aan de werknemers en/of relaties wordt gegeven. Meestal wordt het verpakt in een doos, mand of mooie tas. Het is een neutraal alternatief voor het al langer bestaande kerstpakket. Het pakket is elk jaar anders en het is dan ook steeds een uitdaging om een pakket samen te stellen dat echt wordt gewaardeerd.

Waar koop je een eindejaarspakket en wat zit erin?

Er zijn bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in deze uitdaging. Zo kun je eenvoudig en voordelig eindejaars- en kerstpakketten bestellen die echt bij jouw personeel en relaties in de smaak zullen vallen. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan alleen een doos met daarin een fles wijn en wat luxe producten. Denk bijvoorbeeld aan een giftset met luxe cosmeticaproducten zoals van Rituals, een set met verschillende kwaliteitswijnen en -dranken of een origineel pakket met luxe gadgets. Aandacht voor het milieu en mens is ook belangrijk en daarmee kun je als onderneming ook een goede indruk maken. Kies bijvoorbeeld voor duurzame of Fairtrade eindejaarspakketten.

Wanneer koop je het?

De naam zegt natuurlijk eigenlijk genoeg, toch? Deze pakketten koop je ter afsluiting van het kalenderjaar. Toch is niets minder waar. Ja, je geeft ze een paar dagen voor de feestdagen, maar bestellen moet je wel veel eerder doen. Anders loop je het risico dat de pakketten niet op tijd, of helemaal niet krijgt. Zeker wanneer je een grote bestelling plaatst, is het slim om al in september of oktober de bestelling te plaatsen.

Bedenk goed waar je jouw mensen blij mee zou maken en houd daarbij rekening met culturele diversiteit. Een zekere mate van originaliteit wordt vaak gewaardeerd, maar toch is het ook belangrijk dat het iets is dat men daadwerkelijk zal gebruiken. Maak een weloverwogen keuze en bestel je pakketten op tijd; zo weet je zeker dat je iedereen blij maakt met jouw eindejaarspakket!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: