Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van een private dining

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

De term private dining is afkomstig uit de Engelse taal en betekent letterlijk vertaald privé diner.
Als je dacht dat jij alles wist van luxe uiteten, lekker genieten en culinaire gerechten, dan ken jij private dining nog niet. Dit is namelijk echt een ander niveau als het aankomt op het gebied van koken en eten. Het is de bedoeling dat jij niet naar het restaurant of de locatie komt, maar juist andersom. Alle gemakken van uiteten gaan gewoon vanuit je eigen woning!

Bij een private dining komt de kok met de keuken naar jou toe, en dat is een unieke ervaring opzich. Al het werk wordt gedaan door de chef, van inkopen doen en het voorbereiden van de gerechten, tot de presentatie en het schoonmaken achteraf. Het bereiden van de gerechten gebeurd in jouw keuken en recht voor je neus. Jij als klant hebt ook inspraak in het menu. Zo krijg je altijd voorgeschoteld wat jij en je gezelschap lekker vinden. Ook houdt de kok rekening met bijbehorende wijnen of andere dranken die worden geserveerd. Hier kun jij ook je voorkeur over uitspreken.

Gezelschap

Over gezelschap gesproken, dat is nu net wat een private dining zo populair heeft gemaakt. Een private dining wordt vaak ingezet voor een speciale gelegenheid. Dit kan een verjaardag zijn, een trouwdag of een ouderwets avondje met vrienden of familie. Omdat het diner verzorgd wordt vanuit het comfort van je eigen huis hoef je met niemand rekening te houden. Praat zo hard je wilt, lach en zet een muziekje op.

Een private dining opzetten

Jij denkt misschien bij jezelf: ‘Maar ik ken toch helemaal geen privé kok of iets dergelijks?’. Geen reden voor paniek. Er zijn verschillende platformen op het internet die het makkelijk maken om binnen een mum van tijd een kok aan huis en te vinden bij jou in de buurt. Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar ‘kok aan huis groningen’ of de plaats waar jij woont en bekijk de matches. Vanuit daar zijn de vervolgstappen erg simpel. Houdt wel rekening met je budget, de prijzen kunnen hoger liggen dan je gewend bent.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Eten & Drinken
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: