Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van een keukeneiland

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Keukeneiland betekent niet een eiland waar je op kookt, maar een stuk van keuken dat los is van de rest. Naast koken kun je aan een keukeneiland ook snijden, wassen, spoelen of zelfs eten. Vroeger was de keuken alleen bedoeld om in te koken en had je er verder weinig te zoeken. Tegenwoordig is de keuken het hart van het huis waar we graag tijd doorbrengen om te koken voor familie en vrienden. Het is dus belangrijk om voor de aanschaf van een keuken goed te bedenken wat jouw wensen en behoeften zijn.

Kookeiland

Een kookeiland beschikt over een kookplaat of fornuis en een plafond- of werkbladafzuiging. Er moet dus toevoer van elektriciteit zijn en eventueel een gasaansluiting voor koken op gas.

Werkeiland

Het is ook mogelijk om door middel van een keukeneiland extra werkruimte te creëren om te snijden. Hierdoor sta je niemand in de weg.

Spoeleiland

Je kunt er ook voor kiezen om een spoeleiland te nemen. Hierdoor heb je uitgebreid de ruimte om af te spoelen en het inruimen van de vaatwasser of af te wassen. Een spoeleiland beschikt over een gootsteen, kraan en eventueel dus een vaatwasser.

Eten aan een keukeneiland

Heb je een kleine keuken en eigenlijk geen ruimte voor een eettafel? Ga dan voor een keukeneiland voorzien van een uitstekend blad. Hier kunnen gemakkelijk twee á drie personen aanschuiven om aan te eten.

Uitgebreid tafelen aan keukeneiland

Als je een grote keuken hebt, kun je ook gaan voor een keukeneiland met een lange tafel die erin verwerkt is. Zo’n tafel biedt al snel ruimte voor zeker zes tot tien personen. Doordat je alles dicht bij de hand hebt, is er tijd om uitgebreid te tafelen.

Keukeneiland kopen

Ben je erover uit voor welk soort keukeneiland je gaat? Dan is het tijd om te beslissen welke stijl keuken je wilt. Heb je liever modern of klassiek? Of toch juist landelijk of industrieel? Waar je ook voor wil gaan, ook het aanbod keukens in Limburg sluit altijd aan op jouw wensen en behoeften.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Eten & Drinken
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: