Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van digitaal vastgoed

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Digitaal vastgoed is een virtueel eigendom dat verschillende vormen kan aannemen. Een ding staat centraal het gaat om een website of dienst die online te vinden is en waarvoor je geen notaris nodig hebt.

Denk eens aan het bezitten van een eigendom dat je geld oplevert. Dat is haalbaar met digitaal vastgoed. En je hoeft er geen duur huis voor aan te schaffen!

Degenen die proberen te definiëren wat digitaal onroerend goed is, verwijzen vaak naar domeinen en websites. Maar het kan ook een app zijn of een dienst binnen een online game. We geven je nu een aantal voorbeelden van digitaal vastgoed. Wil je zelf beginnen aan jouw eigen online project en ook geld online verdienen? Bekijk dan de informatie op IMU.

Voorbeelden van digitaal vastgoed in de echte wereld

Websites

Websites: Websites zijn een traditionele vorm van digitaal onroerend goed. Investeringen in websites leveren aanzienlijke winsten op. In tegenstelling tot tastbaar onroerend goed wordt de winst gemaakt bij de verkoop. Website monetisatie door middel van reclame of productverkoop is een no-brainer aanpak om online geld te verdienen!

Apps

Smartphone Apps – Android of iOS smartphone apps bieden investeerders enorme vooruitzichten op residuele en passieve inkomsten. Productlancering en “in-game” aankopen verhogen de Return on Investment nog verder.

E-commerce

E-Commerce Stores – Amazon, Etsy, eBay, zijn slechts enkele van de vele namen in deze sfeer. In het digitale tijdperk zijn de mogelijkheden onbegrensd. Als je het kunt bedenken, kun je het verwezenlijken! Het is gewoon zo eenvoudig. Maak een product, publiceer het op Amazon, en zeg vaarwel tegen de hoofdpijn van het voorraadbeheer! Je moet wel dol zijn op de eenentwintigste eeuw!

Affiliate sites

Met een affiliate site kan je informatie bieden over producten of diensten. Als iemand via een van de links op de website een product aanschaft ontvang jij een commissie.

Intellectueel eigendom

Intellectueel eigendom, ambachtelijke kunstenaars, en blogs – Ben je een creatief persoon? Denk je dat je een bruikbaar idee hebt? De vele kunstenaars, bloggers en uitvinders die elk jaar miljoenen dollars verdienen op het internet zouden moeten aantonen dat je kunt doen wat je maar wilt.

Lees ook Betekenis van NRVT

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: