Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van daytraden

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

De slimmeriken onder ons gaan het woord vertalen. Daytraden is een Engels woord en betekent natuurlijk letterlijk dag handelen. Deze vertaling klopt in principe ook.

Wanneer jij een daytrader bent koop en verkoop jij op dagelijkste basis aandelen of andere waardes als crypovaluta. Je probeert in te spelen of de schommelingen in de prijzen en waardes van verschillende dingen. Het grote voordeel van het dagelijks handelen is dat het enorm winstgevend kan zijn. Let op, KAN. Daytrading is geen zekerheid op winst en je kunt er zelfs een hele boel geld mee verliezen.

Verhandel jij dagelijks aandelen van olie? Dan is het logisch dat je de olie koers goed in gaten houdt. Tegenwoordig handelt men dagelijks met verschillende soorten cryptovaluta. Iemand die dit doet heeft weer hele andere prioriteiten als iemand olieaandelen verhandeld. Jij houdt nu bijvoorbeeld de Ethereum koers of de Tron koers in de gaten om er zo voor te kiezen of je wilt gaan kopen of verkopen.

Tegenwoordig zijn er allerlei cursussen te vinden die jou als het ware kunnen opleiden tot daytrader. Genoeg mensen die jou voorgingen hebben van daytrading hun beroep gemaakt en zijn dus elk uur van de dag bezig met het in de gaten houden van al deze koersen en veranderingen hierin.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Precario belasting
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: