Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van creditcardhouder

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een creditcardhouder?

Een creditcardhouder kan staan voor twee zaken. Enerzijds een pasjeshouder voor je creditcard en of andere bankpasjes. In deze houder zitten je pasjes veilig en kunnen ze minder snel beschadigd raken. Anderzijds refereert het woord naar de persoon die een creditcard bezit en mag gebruiken.

Wat zijn creditcards?

Creditcards zijn doorlopende kredietrekeningen die een grote vrijheid bieden om aankopen te doen. Als kaarthouder kunt u naar eigen inzicht gebruik maken van de kredietlimiet, maar bent u ook zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen van de rekening. Kaartuitgevers bieden terugbetalingsopties, maar het heeft negatieve gevolgen voor jouw kredietwaardigheid als je de financiële verantwoordelijkheid niet nakomt.

Wie is de creditcardhouder?

De creditcardhouder is een persoon die een creditcardrekening aanvraagt ​​of een vooraf goedgekeurd aanbod inwisselt om er een te krijgen. De naam van de kaarthouder verschijnt in reliëf op de creditcard en op de rekeninguittreksels.

Werkwijze

Je word een creditcardhouder door een aanvraag in te vullen, online of op papier, en deze in te dienen bij de kaartuitgever. De applicatie vraagt ​​om persoonlijke en financiële informatie, waaronder uw naam, adres, inkomensinformatie, andere creditcards en bankrekeningen. De kaartuitgever evalueert de informatie, controleert uw kredietrapporten en beslist of je een goed risico loopt voor een nieuwe rekening. Je ontvangt een kredietlimiet en een kaart waarmee je na goedkeuring toegang krijgt, waardoor je een creditcardhouder wordt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: