Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van contentmarketing

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is de betekenis van contentmarketing?

Contentmarketing is de strategische marketingaanpak gericht op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content om een ​​duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden – en uiteindelijk om winstgevende acties van klanten te stimuleren.

Contentmarketing, is dat hetzelfde als gastbloggen?

Contentmarketing heeft deels overeenkomsten met gastbloggen, het insturen van een artikel voor publicatie op andermans website. Waar het bij gastbloggen enkel gaat om het plaatsen van artikelen, kan het bij contentmarketing ook gaan om het delen van whitepapers, visuals, video en foto’s. Daarnaast richt deze strategie zich meer op langdurige samenwerkingen waar er meerdere stukken content over een gespreide periode worden gepubliceerd. Gastbloggen heeft vaak vooral als doel om een linkje te verwezenlijken, wat bijdraagt aan de natuurlijke vindbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.nl.

Contentmarketing verbetert de kwaliteit van je klantenservice

Als je denkt dat het maken van content alleen bedoeld is om potentiële klanten te trekken, vergis je je ernstig. Een goede contentmarketingstrategie omvat ook bronnen voor uw bestaande klanten, zoals:

  • Zelfstudies – Hiermee kunnen ze het maximale uit uw product / dienst halen door ze te laten zien hoe.
  • Veelgestelde vragen – Veelgestelde vragen zijn geweldige inhoudsonderwerpen omdat u de tijd kunt besteden om de vraag grondig te beantwoorden en wanneer een klant u vraagt ​​om een ​​geweldige bron te hebben om deze te verzenden. Bovendien kunnen veelgestelde vragen ook veel organisch verkeer genereren.
  • Community-updates – Getuigenissen delen of eenvoudigweg uw klanten / klanten voorschotelen, helpt een gemeenschapsgevoel te creëren en tegelijkertijd uw merk op een authentieke manier te promoten.

Wil je meer weten over contentmarketing, bezoek dan eens Bloeise. Wil je ook met Betekenis-van.nl samenwerken aan een artikel? Laat het dan ons weten!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: