Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van bedrukte relatiegeschenk

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is de betekenis van bedrukte relatiegeschenken en wat maakt ze uniek?

Relatiegeschenken, wat zijn dat?

Relatiegeschenken worden door bedrijven gegeven aan zakenrelaties en potentiële klanten. Dit heeft een duidelijk marketingoogpunt. Ze geven een of meerdere, vaak kleine cadeautjes om de band tussen het bedrijf aan de ene kant en de klant aan de andere kant te versterken. Met een bedrukte relatiegeschenken ziet de ontvanger elke keer dat hij of zij het product bekijkt of gebruikt je bedrijfsnaam staan. Dit betekent dat elke keer dat het artikel wordt gezien er sprake is van een herinnering aan jouw bedrijf.

Wat voor een relatiegeschenken bestaan er?

Er is een breed scala aan mogelijke geschenken. Zo kan je bedrukte bidons, tassen, pennen, zonnebrillen, blocnotes, agenda’s uitkiezen en naar smaak ontwerpen. Ook zijn er paraplu’s, petjes, t-shirts en andere kledingstukken die je aan je zakenrelaties cadeau kunt geven.

Wat maakt een bedrukte relatiegeschenk interessant?

Een bedrukte geschenk kan meer persoonlijk gemaakt worden en is daarnaast vaak een mooi stukje reclame die je bij je relatie/klant/gast achterlaat. Denk aan een mooie pen met het bedrijfslogo er op of juist de naam van de klant in combinatie met het logo. Dit geeft het geschenk meer waarde mee. Stel je geeft een mooie paraplu met je bedrijfslogo er op weg aan al je trouwe klanten en ze steken de paraplu op tijdens een regenbui. Et voila, je maakt je klanten blij met een droog pak en maakt tegelijkertijd reclame op straat! Dat maakt bedrukte geschenken zo mooi.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

VOF
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: