Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van BBW

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
4.4
(5)

Wat is BBW?

BBW staat voor Big Beautiful Women en is een term die wordt gebruikt om vrouwen met een vol figuur te beschrijven. De term is een positieve benadering van vrouwen met overgewicht, in tegenstelling tot andere termen die worden gebruikt om vrouwen met overgewicht te beschrijven.

De term BBW werd voor het eerst gebruikt in de jaren negentig, toen de mode-industrie steeds meer inzette op het handhaven van een slank figuur. BBW staat in contrast met deze tendens, omdat het benadrukt dat vrouwen met overgewicht ook mooi kunnen zijn.

De term BBW is gebruikt in verschillende sectoren, zoals de mode-industrie, de entertainment-industrie en de online datingwereld. Het is ook gebruikt in verschillende advertenties, waarin vrouwen met een vol figuur worden getoond als krachtige, zelfverzekerde vrouwen.

Verschillende woorden met bijna dezelfde betekenis

Er zijn ook andere woorden die bijna dezelfde betekenis hebben als BBW. Deze woorden kunnen worden gebruikt om vrouwen met overgewicht te beschrijven.

Full-figured is een term die wordt gebruikt om vrouwen met een vol figuur te beschrijven. Het is een manier om een vrouw te beschrijven die een rond en stevig aandoend lichaam heeft.

Wulps is een andere term die wordt gebruikt om vrouwen met een vol figuur te beschrijven. Het is een term die wordt gebruikt om iemand te beschrijven als aantrekkelijk, sensueel en verleidelijk.

Zaftig is een woord dat ook wordt gebruikt om vrouwen met overgewicht te beschrijven. Het kan worden gebruikt om iemand te beschrijven als mollig, met een dikkere bovenkant.

Rubenesque / Rubensvrouw is een term die wordt gebruikt om vrouwen met een vol figuur te beschrijven. Het is vernoemd naar de Nederlandse schilder Peter Paul Rubens, die vrouwen met een vol figuur vaak schilderde. De term wordt gebruikt om iemand te beschrijven als vrouwelijk, gezond en stevig.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.4 / 5. Stemmen telling: 5

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: