Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van augmented reality

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is augmented reality? Er is sprake van Augmented reality (AR) wanneer een digitaal beeld aan de werkelijkheid wordt toegevoegd. Augmented reality maakt het mogelijk om de virtuele wereld en de echte wereld met elkaar te verbinden. Met AR visualiseer je 3D-modellen in de realiteit. Deze combinatie van beelden wordt geprojecteerd op een scherm in het zichtveld van de gebruiker, bijvoorbeeld op een smartphone of via een speciale HoloLens.

Met Augmented Reality visualiseert u 3D-modellen en data in de bestaande wereld. Er wordt een virtuele laag aan de bestaande wereld toegevoegd door computer-gegenereerde beelden op de werkelijkheid te projecteren. AR is een mooie techniek om uw product in 3D te tonen of om ingewikkelde materie eenvoudig te delen en stapsgewijs instructies te geven. Dat maakt AR ook zeer geschikt om medewerkers op te leiden of in te werken. Werk sneller en efficiënter, ongehinderd door tijd of afstand.

Wat zijn de voordelen van augmented reality?

Toepassingen van augmented reality in de praktijk resulteren in een aantal mogelijke voordelen voor uw bedrijf. Een groot voordeel van AR-toepassingen voor bedrijven is het verbeteren van de efficiëntie van het ontwerpproces. Daarnaast zorgt AR voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers door middel van virtuele ondersteuning en effectievere trainingen. Augmented reality heeft een WOW-factor en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé technologie om op visuele wijze uw bedrijfsprocessen te verbeteren, nu en in de toekomst.

Toepassingen van augmented reality

Het is ook van belang om te begrijpen hoe en wanneer AR toegepast wordt in de praktijk. Waar AR in uitblinkt is het verbeteren van de bedrijfsprocessen. AR-toepassingen dragen bij aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen: prototyping, maintenance & support, procesoptimalisatie, training & educatie en marketing & sales. AR is een mooie en innovatieve techniek om uw product in 3D te tonen of om ingewikkelde materie eenvoudig te delen en stapsgewijs instructies te geven. Dat maakt AR ook zeer geschikt om medewerkers op te leiden of in te werken, geen dikke handboeken meer. Ook kan je met jouw klant op zeer gedetailleerd niveau door uw product. Werk sneller en efficiënter, ongehinderd door tijd of afstand.

Hoe kan je augmented reality bekijken?

Middels het ontwikkelde Total Reality AR-platform heb jij betaalbaar om eigen app volledig in huisstijl, te vinden onder bedrijfsnaam of product in de Google Play of App Store. Hiervoor hebben we het Total Reality-platform ontwikkeld: Eén app waarin alle media gepresenteerd wordt in Virtual- en Augmented Reality en uw eigen product- en/of bedrijfsvideo’s. Met de app kan jij al jouw producten en diensten een extra dimensie geven in 3D. Je kunt middels Augmented Reality (AR) modellen tot leven wekken doordat jouw klant ze in de bestaande wereld kan plaatsen. Via de app zijn jouw 360º video’s of foto’s te bekijken op de smartphone of door een VR-headset, in zowel mono- als stereoscopische modus.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: