Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van AH

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

AH is de afkorting voor Albert Heijn, een van de oudste en grootste supermarktconcerns die ons land rijk is.

Al 130 jaar een begrip in Nederland

Sinds Albert Heijn, een 21-jarige, in 1887 de bescheiden kruidenierswinkel van zijn vader overnam, is er veel gebeurd. Albert Heijn is nu de supermarkt voor en over iedereen in Nederland, met 895 verkooppunten verspreid over het hele land. Daarnaast zijn er in België ook nog eens 50 winkels.

Dit is een replica van de eerste Albert Heijn locatie.

De Albert Heijn supermarktketen, die deel uitmaakt van de Ahold – Delhaize Groep, heeft momenteel ongeveer 100.000 mensen in dienst. De consument van Albert Heijn kan kiezen uit A-merken en huismerken als AH Excellent, AH Biologisch, en Prijsfavorieten (vroeger bekend als ‘goedkoopjes’). Ahold Delhaize het moederbedrijf van de Albert Heijn beheert zelf vestigingen en biedt franchisenemers de kans hun eigen winkel te openen.

Albert Heijn to go

Albert Heijn to go’s zie je vooral bij NS stations. Het is een kleine winkel voor mensen die aan het reizen zijn en die behoefte hebben aan lekkere, verse en verantwoorde producten voor een goede prijs. Deze formule telt op dit moment 86 winkels door gans het land.

Albert Heijn online

Albert Heijn, eerst een klein buurtwinkeltje in Zaandam, boodt tijdens de oprichting 130 jaar geleden al lokaal boodschappenbezorging aan. Gewoon op de fiets. Nu decennia later biedt AH haar klanten door het land de mogelijk aan online bestellingen voor boodschappen doen. Ze kunnen het thuis laten bezorgen of afhalen bij een Pick Up Point. Klanten kunnen op ah.nl bladeren door meer dan 28.500 artikelen van Albert Heijn, Etos, en Gall&Gall. Boodschappen kopen op internet gaat snel en eenvoudig. Als je je artikelen invoert, worden onmiddellijk aanbevelingen voor goederen gegenereerd, en ook eerdere aankopen die aan de lijst kunnen worden toegevoegd. Klanten kunnen de handige barcodescanner gebruiken of hun aankopen noteren als ze met hun iPhone of Android toestel bestellen. Met één druk op de knop zijn er meer dan 18.000 Allerhande recepten met alle ingrediënten op het boodschappenlijstje.

AH folder

In de wekelijkse AH folder zie je welke AH producten in de bonus zijn. Dat zijn producten die je met korting kunt aanschaffen bij vertoning van je persoonlijke bonuskaart.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: