Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van a/b testen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

a/b testen is een begrip dat veel voorkomt binnen de online marketing, maar wat is dit nou eigenlijk? Steeds meer mensen zijn bezig met online marketing en mocht je hier weinig verstand van hebben en ben je dit nu aan het leren, dan kan dit artikel jou weer handige informatie geven en dat is natuurlijk top. Op deze pagina gaan we jou namelijk meer vertellen over a/b testen. In de meeste gevallen wordt dit toegepast op het moment dat een professionele partij aan de slag gaat met adverteren op Google. Google Ads is ideaal voor als jij als ondernemer zijnde hoog in Google wilt staan.

Kies je voor SEO, dan kan je uiteindelijk ook hoog in Google komen te staan, echter is dit een proces voor de lange termijn. Wil je er meteen staan, dan raden we het je aan om met Google Ads aan de slag te gaan. Je biedt dan als het ware op een zoekwoord en vervolgens betaal je per klik. Op die kliks wil je natuurlijk wel rendement behalen en juist daarom zullen je advertenties zo goed mogelijk moeten zijn. Zijn je advertenties slecht, dan verlies je geld op je advertenties en dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Kies er daarom voor om een zo goed mogelijke advertentie neer te zetten en dit is iets waarbij a/b testen je bij kan helpen. Onderstaand leggen we je uit hoe dit werkt.

Ontzettend handig

Om een zo goed mogelijke advertentie neer te zetten zal je natuurlijk moeten testen en juist daarom is a/b testen zo handig. Wanneer je dit doet maak je twee advertenties aan en wil je ervoor zorgen dat je uiteindelijk bij deze beste van de twee uitkomt. Je zet ze allebei live en gaat vervolgens kijken naar de resultaten. De partij die het beste uit de test komt is de partij waarop de conversie het hoogste is. Kijk goed naar wat er goed ging en wat er niet goed ging en probeerde goede advertentie nog beter te maken. Maak bijvoorbeeld een verbeterde variant en zet deze ook live. Zo kan je vervolgens weer een test doen en je advertentie verbeteren hoe mooi is dat?

De kracht van het internet

De kracht van het internet is enorm en steeds vaker kiezen mensen ervoor om via het internet hun geld te verdienen. Mocht jij ook geld willen verdienen online, dan is het wel zo belangrijk dat je goed vindbaar bent. Ben je niet goed vindbaar, dan ga je flink in de problemen komen want dan komt er niemand op je website. Kies daarom voor Google Ads en SEO of voor een van deze twee varianten van online marketing en maak je bedrijf zichtbaar.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Educatie
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: