Betekenis van 5eurovpn

Wat is 5 euro VPN?

5 euro VPN is een goedkope VPN aanbieder gevestigd in de Nederlandse Antillen. Oké, maar wat is een VPN dan en waarom heb je het nodig?

VPN voor een veilige, anonieme internetervaring

Een VPN of virtueel particulier netwerk is een veilige tunnel tussen jouw apparaat en het internet. VPN’s beschermen jouw online verkeer tegen snuffelen, interferentie en censuur van derden.

Een VPN (virtual private network) is de gemakkelijkste en meest effectieve manier voor mensen om hun internetverkeer te beschermen en hun identiteit online te verbergen. Terwijl je verbinding maakt met een beveiligde VPN-server, gaat jouw internetverkeer door een gecodeerde tunnel waar niemand naar kan kijken, inclusief hackers, overheden en zelfs de internetprovider niet.

Consumenten gebruiken VPN’s om hun online activiteiten privé te houden en ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot sites en services die anders zouden kunnen worden beperkt.

Bedrijven gebruiken VPN’s om verre werknemers te verbinden alsof ze allemaal hetzelfde lokale netwerk gebruiken op een centraal kantoor en om te waarborgen dat de documenten en gegevens die ze versturen en ontvangen niet door anderen onderschept kunnen worden.