Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van private lease

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Private Lease, wat is dat precies?

Private Leasen is steeds meer in trek. We zien steeds meer commercials en horen de aanbiedingen op de radio voorbijkomen. Kies nu voor het privé leasen van een nieuwe auto! Maar wat is Private Lease precies en wat houdt het in? Welke kosten kun je verwachten per maand en is het voor iedereen interessant?

Private lease, het lenen van een auto

Private Lease betekent dat je als particulier een auto ‘leent’. Je betaalt een vast bedrag per maand en in ruil voor dat bedrag heb jij een nieuwe auto voor de deur staan. Deze is niet van jou, je hebt hem namelijk niet gekocht. Alle kosten zijn al wel inbegrepen, behalve de benzinekosten. Hoe lang je wilt leasen is aan jou, vaak kun je kiezen uit verschillende looptijden. Van 12 maanden tot 60 maanden, je bepaalt zelf hoe lang je eraan vast zit. Let op, hoe langer je contract duurt, hoe minder je betaalt! Dit contract is bindend, je kunt er niet zomaar onderuit.

Welke kosten zijn gedekt?

Voor welke kosten ben je niet verantwoordelijk? Dit zijn vrijwel alle kosten. Het enige dat je betaalt is brandstof en de vaste maandelijkse leaseprijs. De onderdelen die hierbij worden inbegrepen zijn als volgt:

  • Allriskverzekering
  • Reparatie en schadeherstel
  • Onderhoud
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Kosten van aflevering en verwijderingsbijdrage

Mocht je je afvragen of je hiermee de complete lading hebt gedekt, dan is dit niet het geval. Het ligt namelijk aan jezelf hoeveel overige kosten je precies hebt. Parkeertickets en boetes zijn voor je eigen rekening, hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Je moet ook niet verwachten dat de wasstraat voor je wordt vergoed, dit zijn allemaal privézaken die verder losstaan van het leasen. Aan de belastingaangifte verandert verder niets.

Voordelen van Private Lease

Het grootste voordeel aan privé leasen is dat je precies weet wat je maandelijkse kosten zijn. Je hoeft nooit rekening te houden met onverwachte kosten aan reparaties of onderhoud, dit heb jij namelijk allemaal al geregeld. Sparen voor een nieuwe auto is uiteraard ook niet nodig. Private Lease geeft je een hoop zekerheid en duidelijkheid over de kosten! Meer informatie over private leasen vind je op: https://www.privatelease-aanbiedingen.nl/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Financieel
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: