Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van een pasjeshouder

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

We leven tegenwoordig in een girale wereld, waarin we steeds meer met onze pasjes betalen en steeds minder met contant geld. Een pasjeshouder is daarom de perfecte opvolger van de klassieke, en toch iets grotere, portemonnee. Een pasjeshouder is ontworpen om pasjes, zoals creditcards, identiteitskaarten en rijbewijzen netjes op te bergen op een veilige, georganiseerde en gemakkelijk manier.

 

De voordelen van een pasjeshouder

Eén van de grote voordelen van een pasjeshouder ten opzichte van een traditionele portemonnee is dat een pasjeshouder veel compacter is. Op die manier houd je aanzienlijk meer ruimte over in je tas, broekzak of jaszak. Daarbij is het een stuk overzichtelijker, gezien er minder in een pasjeshouder past dan in een portemonnee en je met een pasjeshouder beter overzicht hebt over je pasjes. 

Ook als je geen portemonnee gebruikt, biedt een pasjeshouder grote voordelen; zo hoef je belangrijke pasjes niet los in je broekzak of tas te stoppen, maar kan je ze op compacte wijze bij elkaar houden. Dat beschermt goed tegen schade, verlies en diefstal. Daarbij, en dit is ook erg handig, beschermen sommige pasjeshouders ook tegen fraude, doordat ze kunnen helpen bij het blokkeren van scanners die gegevens van pasjes op afstand proberen te lezen.

Een ander voordeel is, is het feit dat pasjeshouders in de regel zijn ontworpen met verschillende vakken en compartimenten, zodat mensen hun pasjes snel en overzichtelijk kunnen ordenen. Zo heb je in één keer snel de juiste pas te pakken, in plaats van door alle pasjes heen te moeten zoeken. Sommige pasjeshouders zijn ook uitschuifbaar, zodat je het juiste pasje omhoog kan schuiven. Dat is nog praktischer. Ook hebben sommige pasjeshouders plek voor bonnetjes, briefgeld en kleingeld. 

 

Een pasjeshouder voor man of vrouw 

Pasjeshouders zijn er in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Speciaal voor de dames zijn er mooie lichte kleuren, zoals roze, geel, en oranje. Ook zijn ze verkrijgbaar met mooie patronen, zoals bloemen, of met mooie vrouwelijke sluitingen. En voor de dames die een iets groter model zoeken, zijn er ook Pasjeshouder dames  met een mooi, vrouwelijk, koord. 

Voor de heren geldt ook dat pasjeshouders er in alle soorten en maten zijn. Voor heren zijn vooral stoere pasjeshouders populair, van donker leer of cognac kleur. Ook een sportieve uitgave van een bekend sportmerk kan een leuk idee zijn voor een Pasjeshouder heren. Daarbij doet vooral een minimalistisch uiterlijk het goed bij de mannen.

 

Een onmisbaar item

Kortom, een pasjeshouder is een onmisbaar item voor iemand die ervan houdt om georganiseerd door het leven te gaan. Het is niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, maar ook zeker voor een ander. Omdat er zoveel variatie in de beschikbare pasjeshouders is, is er voor ieder wat wils.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: