Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

De betekenis van Esschert Design

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Esschert Design is een B2B (business to business) groothandel die handelt in tuin en natuur gerelateerde producten. Denk hierbij aan decoratie, bloempotten, vazen, vuurkorven en nog veel meer. Esschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur. Het bedrijf startte vanuit het Twentse land gelegen 15e-eeuwse boerderij “Het Esschert” Ze noemde het bedrijf ook “Esschert Design”. Tegenwoordig is de boerderij terug te zien in het logo. De producten van Esschert Design zijn afgestemd op verschillende consumenten-lifestyle groep: klassiek en landelijk. Jong en trendy en design gericht. Voor elke detailhandel hebben ze wat in de aanbieding wat binnen hun assortiment van de winkel past.

 

Wat is B2B?

Esschert Design levert uitsluitend producten aan detailhandels en niet aan consumenten zelf. De producten zijn alleen af te nemen in meerdere hoeveelheden. B2B is een internationale aanduiding voor Business-to-Business: bedrijven aan bedrijven. Meestal betreft het hier bedrijven die specifiek zaken doen met andere bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn productiebedrijven, groothandels, zakenbanken en hostingbedrijven die niet op de particuliere markt actief zijn. Een bekende retailer die enkel zaken doet met andere bedrijven is de zelfbedieningsgroothandel Makro. Andere voorbeelden zijn Sligro, Office Centre en Bouwmaat. Men kan bij dit bedrijf slechts inkopen doen als men staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een speciale inkoop pas die door de zelfbedieningsgroothandel is verstrekt aan de ondernemer. Consumenten kunnen bij b2b-bedrijven géén inkopen doen.

 

Speciale designs voor in de tuin

Iedereen vindt iets anders mooi in de tuin, je kunt van een fontein houden of van beelden. Tuin beelden kunnen allerlei vormen en maten hebben. Je hebt beelden van honden, Griekse goden, beelden van eekhoorns en ga zo maar door. Maar waar moet je precies op letten bij het kopen van een tuinbeeld? Een tuinbeeld past in elke tuin! Er zijn namelijk veel verschillende soorten beelden voor in de tuin. Bij het kopen van een tuinbeeld moet u wel op een aantal dingen letten:

Het type beeld (bijvoorbeeld een beeld van een dier of mens, een abstracte vorm of fontein).

De materiaalkeuze (bijvoorbeeld beton, metaal, natuursteen, versteend hout en plastic).

De grootte van het object (in verhouding tot uw tuin).

Hoe past het tuinbeeld bij andere tuinelementen, zoals waterpartijen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: