Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van verschillende soorten jurken

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Elke vrouw heeft een ander soort jurk die hem of haar beter past. In dit artikel leggen we uit wat voor type jurken er bestaan, en wat voor type lichamen er zijn. Hopelijk helpt het je met het vinden van de perfecte jurk voor de perfecte gelegenheid.

A-type

Wanneer je lichaam de vorm heeft van een A (bredere heupen, smallere bovenkant) dan zijn jurkjes die je bovenlichaam benadrukken helemaal geweldig. Laagjes staan een vrouw met een A-type erg goed. Maar zorg dat de bovenkant van de jurk écht het lichaam benadrukt. Daardoor zie je eruit als een ster.

H-type

Wanneer je het lichaam H-type hebt, dan zijn je schouders en heupen ongeveer even breed en heb je ook weinig taille. Kies voor jurkjes met uitlopende rok, het zwakt het verticale in je lichaam namelijk enorm af. Een elastisch jurkje doet het altijd goed, deze trekt namelijk mooi om je lichaam heem, waardoor je de curves, die je hebt, goed ziet.

V-type

Wanneer je een V-type lichaam hebt, dan heb je brede schouders met slanke taille en heupen. Vaak hebben deze vrouwen ook een volle buste. Kijk voor losse wikkeljurken, deze laten je figuur prachtig uitkomen. Een jurkje met patroon of v-hals is altijd fijn voor dit lichaamstype. Het haalt het oog weg van de brede schouders en door deze jurkjes valt het oog juist op de dunne benen.

X-type

Wanneer je smalle heupen en smalle schouders hebt, en het allemaal ongeveer gelijk is, heb je een x-type lichaam. Je figuur komt het best voor in wat strakkere jurkjes die je heupen laten zien. De little black dress is echt een groot voordeel van dit lichaamstype.

Wil je nou nog meer tips voor vrouwen, kijk dan eens op de websites die voor & door vrouwen zijn gemaakt: vrouwenstijl en vrouwentotaal. Echt alle tips kun je hier terugvinden!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: