Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van zwembadrobot

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een zwembadrobot is een robot die door een zwembad heen rijdt en op deze manier de  wanden en bodem van een zwembad schoonmaakt. De zwembadrobot zorgt ervoor dat het zwembad schoon blijft. Hierdoor blijft het water in het bad beter schoon en is het zwembad fijner om in te zwemmen.

Hoe werkt een zwembadrobot?

Een zwembadrobot werkt over het algemeen door middel van borstels. Deze borstels zitten aan de onderzijde van de robot en zorgen ervoor dat het oppervlak waar de robot overheen gaat schoon wordt. Hoeveel borstels er aanwezig zijn is echter wel verschillend per robot; zo zijn er robots met 1 borstel, 2 borstels of zelfs met 3 borstels.

Wat zijn de verschillen tussen zwembadrobots?

Er zijn wel degelijk verschillen tussen soorten zwembadrobots. Het grootste verschil is in feite dat er robots zijn die alleen de bodem van een zwembad reinigen maar er zijn ook robots die de bodem, wand en waterlijn schoonmaken.

Naast het verschil in wat er wordt schoonmaakt zijn er ook andere verschillen. Zo zijn er robots die te gebruiken zijn in wat kleinere zwembaden tot 40m2 en anderen zijn weer te gebruiken in zwembaden die groter zijn dan 80m2.

Daarnaast zijn er varianten die uit zichzelf werken maar zijn er ook luxere uitvoeringen; zo zijn er robots die je kunt besturen met een afstandsbediening en zelfs uitvoeringen die je door middel van een app kunt besturen. Andere extra toevoegingen kunnen zijn een extra lange kabel, een transportkarretje om de robot naar het water toe te brengen en een speciale swivel die ervoor zorgt dat de kabel niet in de knoop raakt.

Zo zie je maar, zeker niet iedere zwembadrobot is hetzelfde en hier zitten zeker wel verschillen tussen. De zwembadrobot vinden die bij jou past? Kijk dan eens op Toppy; hier vind je zeker de robot die bij jij nodig hebt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Techniek & Wetenschap
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: