Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van zwembad filter

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuten
0
(0)

Een zwembad filter is een filter die zorgt dat je Intex zwembad schoon blijft. Deze filters dien je goed te onderhouden zodat je ze niet hoeft te vervangen. Het hebben van een filter voor je zwembad is een vereiste, en al helemaal als het een buitenzwembad betreft. De filter zorgt er namelijk voor dat vuil en insecten uit het water worden gehaald en verspreid de chemicaliën beter tegen de bestrijding van insecten.

Wanneer moet je een zwembad filteren

Maak je veel gebruik van een zwembad? Dan is het belangrijk om dit altijd schoont te houden en dat hangt vooral af van de filterinstallatie die je installeert. Je dient ook een capaciteit van de filter te bepalen. Dit kun je het beste doen door te kijken naar het debiet die de filter en filterpomp aankunnen. In het meest gunstige geval zijn deze twee identiek aan elkaar, maar vaker is dit niet het geval. Zorg er in ieder geval voor dat deze in de buurt van elkaar liggen. Op die manier zorg je ervoor dat het zwembad schoon blijft en dus niet vies wordt. Een filter is echter niet in staat om de wanden en bodem van een zwembad schoon te houden. Dit dient namelijk handmatig gedaan te worden of door het inzetten van een zwembadrobot.

Moet je een opblaasbaar zwembad ook filteren?

Een opblaasbaar zwembad hoef je niet altijd te filteren. Dit hangt namelijk af van hoe groot het zwembad is, hoelang het zwembad in de tuin staat en hoeveel liter water erin zit. Is het maar een klein tijdelijk zwembad wat je makkelijk kan leeghalen? Dan is een filter en pomp overbodig. Is het echter een groot opblaasbaar zwembad met veel capaciteit? Dan moet je wel een filter plaatsen om al het ongedierte en bacteriën eruit te halen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: