Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van wing foil

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuten
0
(0)

Wat is wing foil?

Wing Foil of Foil Wing, zoals velen ook zeggen, is een nieuwe fascinatie en vorm van surfen. Het combineert verschillende soorten surfen tot een nieuwe watersport. Een beetje surfen, een beetje windsurfen en een beetje kitesurfen en de combinatie is perfect. Kortom, wingsurfen is als zweven – mijn team en ik waren vanaf het begin enthousiast over de nieuwe sport, die in 2019 voor het eerst wereldwijd bekend werd en een verslavende vrijheid belooft.

Hoewel de eerste wingsurfers al in het midden van de jaren ’80 op Maui waren, is het pas nu, dankzij de nu verder ontwikkelde tube kites en vooral dankzij de doorbraak van foils, dat het thema Voor mij en mijn team, is het al wing foiling.

Hoe werkt wingfoiling?

Wing Foil oftewel wing surfen is eenvoudig uit te leggen: het is de combinatie van een vleugel, d.w.z. de vleugel die je in je hand houdt en die, met behulp van de wind, voortstuwing en lift genereert. En dan is er een surfplank waar je op rijdt. In dit geval een plank met een draagvleugel of, kortweg, een folie. De folie is in feite niets meer dan een vleugel die onder je surfplank is gemonteerd en bij een bepaalde snelheid in het water begint te stijgen als een vliegtuig. De surfplank komt met je mee uit het water en vanaf dit punt ben je aan het foilen, om precies te zijn aan het foilen van de vleugel.

 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Parfum aanbiedingen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: