Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van wijnwand

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Als je gek bent op wijn en het echt een toevoeging aan je interieur vindt, dan is het tijd om voor een wijnwand te kiezen. Wijnwanden komen in verschillende soorten en maten en zijn helemaal te maken zoals jij dat wilt. Er zijn verschillende keuzes uit materialen, hoeveelheid wijn en de plek waar jij je wand wilt hebben. Kortom, genoeg keuze om de perfecte wijnwand in huis te halen.

Wijnrek

Wil je het rustig beginnen en eerst kijken of zo’n hele wijnwand wel wat voor jou is? Kies dan eerst voor een wijnrek. Wijnrekken zijn ook te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Begin eerst met een wijnrek die op de grond gezet kan worden. Op deze manier kan je jezelf even laten wennen aan al die flessen wijn in jouw interieur. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het wijnrek op te hangen, zodat je al meer de sfeer krijgt van een wijnwand. Kies voor een houten wijnrek voor de het authentieke gevoel of ga voor een stalen wijnrek en tover jouw huis om tot een industrieel stuk.

Minimalistische wijnwand

Wanneer je niet zo van de opzichtige wijnrekken bent, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een minimalistische wijnwand. De dragers waarop de wijnen worden neergelegd zijn dan niet tot bijna niet zichtbaar. Dit geeft de illusie dat de wijnen zweven, maar zal nog steeds een enorme eyecatcher in jouw huis zijn. Tip: kies voor zwarte dragers bij flessen rode wijn, dat zorgt er meteen voor dat jouw wijnwand er erg chique uitziet.

Ingebouwde wijnwand

Wil je het een stapje verder nemen en ben je helemaal gek van wijn? Dan is het een goed idee om een wijnwand in te laten bouwen. In dit geval betekent inbouwen dat je een inham hebt in de muur waarin dat stuk wand enkel wordt gebruikt om wijn op te hangen. Het middelpunt van de kamer wordt dan meteen jouw wijnwand. Ga je voor een nog chiquere uitstraling? Maak dan glazen deuren voor jouw wijnwand, zo creëer je exclusiviteit.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedsprei
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: