Betekenis van whitestrips

Wat zijn whitestrips?

Whitestrips, ook bekend als Crest Whitestrips, zijn bleekstripjes voor je tanden.

Hoe gebruik je whitestrips?

Deze strips gebruik je als volgt. Druk de wegwerpbare plastic strip direct op de tanden. Hierdoor komt een en glazuurveilige bleekgel vrij op je tanden. Deze gel heeft een blekend (witmakend) effect op de tanden en kiezen. Naarmate de tanden geler zijn zal het blekende effect sneller waarneembaar zijn.

Het is veilig om elke dag je tanden te bleken, dat is echter niet nodig. Wanneer je jouw tanden twee maal daags goed poetst, ragert of flost. De whitestrip zorgt er dan voor dat je tanden er net wat mooier wit uit gaan zien. Het is namelijk geen alternatief voor goed poetsen maar maakt het geheel mooi af. Afhankelijk van de vergeling van je tanden door de week heen zou één of twee keer per week voldoende moeten zijn.

Praktische gebruikstips

Wat trouwens belangrijk is om te weten is dat whitestrips niet werken op kroontjes, vullingen, kunstgebitten e.d. Deze strips zijn echt bedoeld voor het gebruik op echte tanden.  Nog een andere tip, voor het mooiste resultaat kiezen mensen steeds vaker Crest Professional Effects, die whitestrips halen de meest hardnekkige vlekken weg en creëren een langdurig verwitting van de tanden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *