Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van wandpaneel

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wil je voor eens en altijd gedag zeggen tegen geluidsoverlast, maar wil je niet de uitstraling van je huis aantasten? Met de wandpanelen van WoodUpp kan je het geluidsniveau in je kamer verlagen en tegelijkertijd een Scandinavische en unieke sfeer realiseren. Een slechte akoestiek in veel huizen, scholen of kantoren is een veelvoorkomend probleem, maar met een lamellenwand- of plafond creëer je nodige rust voor jezelf en de buren om je heen. Als je kiest voor wand panelen, dan kies je voor het elimineren van galmen en voor een warme en bijzondere sfeer!

Waarom je zou kiezen voor wandpanelen

  • Zorgvuldig het geluidsniveau in de ruimte verlagen
  • Te gebruiken als lamellenwand- of als zijnde plafond
  • Volledig gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren
  • Zorgt voor een unieke en Scandinavische sfeer in huis
  • Maken gebruik van gerecycled plastic en duurzaam hout
  • Keuze uit verschillende houtsoorten met donkere en lichte tinten
  • Elimeneer galmen en creëert rust voor jezelf en buren

Verbeter de akoestiek in je kamer

Je kent het wel! Je komt een ruimte binnen en je merk direct dat de akoestiek aan verbetering toe is, waardoor het zeer moeilijk is om een fatsoenlijk gesprek te voeren. Bij WoodUpp hebben ze de perfecte oplossing hiervoor gevonden, namelijk de geluiddempende akoestische wand panelen! Niets is belangrijker dan een goede geluidsconditie in je huis en hoe mooi is het dan dat je met deze geluidspanelen tegelijkertijd een unieke Scandinavische uitstraling aan de kamer geeft.

Voor een Scandinavische en warme sfeer

De wandpanelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout wat ideaal is voor een eenvoudige aanvulling op het interieur van je huis. Het materiaal in combinatie met het uitmuntende afwerkingsniveau zorgen voor een ruwe en rustieke uitdrukking met een unieke en doordachte fishing touch. De keuzemogelijkheid uit verschillende houtsoorten geven je vervolgens de mogelijk om er een persoonlijke draai aan te geven, zodat je het gewenste thuisgevoel creëert.

Geef een persoonlijke draai aan het ontwerp

Vind je het belangrijk om voor een gedeelte inspraak te hebben op de sfeer en uitstraling van je huis? Bij WoodUpp is het mogelijk om volledig gebaseerd op jou wensen en voorkeuren de ideale sfeer in je huis of bedrijf te creëren. Het veelzijdige en grote assortiment geeft je de keuzemogelijkheid om voor zowel donkere als lichtere tinten te kiezen. Hierdoor kan je het ontwerp op jouw manier in combinatie met een natuurrijke touch in je woning implementeren.

Helpen met het beschermen van de natuur

Wij vinden het van groot belang om bij te kunnen dragen aan het beschermen van de natuur om hiermee een groenere en schonere wereld te creëren. Daarom is on akoestische vilt gemaakt van gerecycled plastic en het hout is afkomstig uit een duurzaam bosbouw. Hierdoor willen wij er zorg voor dragen dat meer bomen zich voorplanten dan dat wij gebruiken. Wij kunnen niet alleen de wereld veranderen, maar als we allemaal een bijdrage leveren, dan is het wel mogelijk!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: