Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van vloerkleed

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuten
0
(0)

Wat is een vloerkleed?

Vloerkleden, soms ook tapijt genoemd, zijn kleden die je op de vloer legt om de kamer mooier en warmer in te richten. In tegenstelling tot vloerbedekking, bedekt een vloerkleed slechts een deel van de vloer en ligt dit op de bestaande vloerbedekking. Deze kleden zijn draagbaar en kunnen worden verplaatst, naar gelang je aanpassingen wilt doen aan je inrichting.

Alle tapijten, op de goedkoopste na, worden niet gefabriceerd, maar met de hand vervaardigd en ontworpen in ingewikkelde patronen die vaak het gebied, het land en diverse andere artistieke factoren weerspiegelen.

Vloerkleden en tapijten van topkwaliteit zijn een lust voor het oog en worden soms meer als wanddecoratie gebruikt dan dat er op gelopen wordt. Er wordt gezegd dat een kwaliteitstapijt langer meegaat dan zijn eigenaar.

Zo bepaal je de maat van jouw vloerkleed

Als je een vloerkleed kiest, zorg er dan voor dat het tot onder alle belangrijke meubels in de kamer reikt. In een woonkamer, bijvoorbeeld, moeten alle meubels op het tapijt staan. Als dit niet mogelijk is, is het goed om de voorpoten van grote gestoffeerde stukken op het vloerkleed te leggen en de achterpoten eraf. Alle poten van kleinere meubelen moeten echter op het vloerkleed staan.

In een eetkamer moet het vloerkleed groot genoeg zijn voor zowel de stoelen als de tafel. Een goede regel is dat de stoelen op het tapijt moeten staan, zelfs als ze van de tafel af worden getrokken.

Benieuwd naar vloerkleden, kijk dan eens naar Kelim vloerkleden wat er allemaal voor stijlen en type kleden te vinden zijn.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: