Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van vloerbedekking reinigen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Voor sommige mensen is het alleen een plek om te slapen en voor sommige mensen is het de belangrijkste leefruimte. Reden genoeg om je slaapkamer altijd op orde te hebben. Met de volgende 7 stappen is dat geen probleem.

Vloerbedekking laten reinigen

Het kan zijn dat je over de vloerbedekking heen kijkt wanneer het op schoonmaken aankomt. Natuurlijk haal je de stofzuiger regelmatig tevoorschijn, maar het is ook goed om je vloerbedekking te laten reinigen door een professional. Je zult versteld staan van het verschil.

Stofzuigen

We hadden het er net al over: stofzuigen. Je kunt alles goed opruimen, maar wanneer er stofwolkjes ronddwalen, voelt het niet schoon. Maak dus van stofzuigen je eerste to do tijdens een schoonmaakbeurt.

Kleding uitzoeken

Een grote klus waar je niet onderuit komt is het aanpakken van je kledingkast. Dit betekent dus dat je je je kleding gaat ordenen, opvouwen en strijken. Zo makkelijk kom je er niet van af. Bekijk alle items die in je kledingkast hangen eens goed en vraag je af of je deze nog draagt. Misschien zitten er ook versleten items bij die telkens toch nog maar een keer aantrekt. Dat is verleden tijd!

Was sorteren

Net als kleding uitzoeken en je vloerbedekking laten reinigen, is was sorteren een behoorlijk tijdrovende klus. Het is dus aan te raden om dit niet tijdens een grote schoonmaakbeurt te doen, maar gedurende week goed bij te houden. Als je ook dit netjes wilt laten uitzien, kun je kiezen om wasmanden te kopen waar je de vuile was direct in kunt doen.

Slaapkamer ventileren

Het is natuurlijk belangrijk om je slaapkamer fris te laten ruiken nadat je de vloerbedekking hebt laten reinigen. Dit gaat heel makkelijk door gewoon even je raam open te zetten. Misschien vind je het extra lekker om een geurzakje of geurkaars neer te zetten.

Schoon beddengoed

Er gaat niks boven schoon beddengoed en het is makkelijk om dit ook mee te nemen in je schoonmaakbeurt. We begrijpen als je gefrustreerd raakt omdat je ruzie krijgt met je dekbed en dekbedovertrek, maar daar is een handig trucje voor: keer de overtrek binnenste buiten, pak twee uiteindes van je dekbed en laat de overtrek er over glijden. Klaar is kees!

Ruim je beautyspullen op

Aftershave hier, armband daar en parfum weer ergens anders: we snappen dat je niet alles meteen netjes opruimt wanneer je snel de deur uit gaat. Neem daarom één keer per dag of per week de tijd om al deze kleine spullen weer op hun plek te leggen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: