Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van visum voor Egypte aanvragen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Egypte is al tijden een populaire bestemming voor Nederlandse reizigers. De verwachting is zelfs dat er alsmaar meer Nederlanders af gaan reizen naar het land van de piramiden. Wat niet iedereen weet is dat je voor het reizen naar Egypte in bezit moet zijn van een visum. Elke reiziger moet zo een visum voor Egypte aanvragen, dus ook meereizende kinderen.

Het aanvragen van een visum voor Egypte

Een visum aanvragen voor Egypte is een eenvoudig proces dat je eigenlijk volledig online kan doen. Je moet namelijk een digitaal formulier invullen, dit zal ongeveer 5 minuten duren. Hierna kun je gemakkelijk betalen voor het visum, wat kan met iDeal, Bancontact, Paypal en creditcard. Het Egyptisch visum kost per persoon overigens €34,95. Als je het formulier online hebt ingevuld en afgerekend hebt voor het visum dan zul je jouw visum toegestuurd krijgen via de e-mail. Dit zal niet heel lang duren, al helemaal als je het met spoed hebt aangevraagd. In dat geval krijg je het visum binnen vijf werkdagen. Als je het visum hebt dan heb je officiële toestemming van de Egyptische immigratiedienst om het land in te komen. In deze korte video wordt het aanvraagproces van een Egyptisch visum perfect uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=DK6OoQDggjk&list=PLgXZFP1L3X_z-WiLL6hbQJIC3RMyJ0GVY&index=5.

De voorwaarden van een visum voor Egypte

Voordat je een Egyptisch visum aanvraagt is het verstandig om te controleren of je voldoet aan de voorwaarden. Er zijn namelijk meerdere visumvoorwaarden voor Egypte, zoals een aantal eisen van jouw paspoort. Het moet nog minimaal 8 maanden geldig zijn op het moment dat je in Egypte aankomt. Bovendien moet het een normaal paspoort zijn, een noodpaspoort of verblijfsdocument kun je niet gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee documenten die je moet hebben om een visum te kunnen aanvragen. Allereerst moet je een eenvoudig reisschema maken waarin staat wat je gaat doen in Egypte. Als je op bezoek gaat naar vrienden en/of familie dan moet je tevens in bezit zijn van een uitnodigingsbrief. Deze papieren moet je laten zien als je aankomt in Egypte, een medewerker van de immigratiedienst zal je hierom vragen. Natuurlijk is een uitnodigingsbrief niet verplicht, alleen als je een bezoekje gaat brengen aan vrienden of familieleden in Egypte. Als je op reis gaat naar Egypte dan zul je jouw paspoort, jouw reisschema, jouw visum voor het land en eventueel een uitnodigingsbrief mee moeten nemen. Deze moet je tijdens de reis bij de hand houden, zodat je het direct kunt tonen als de immigratiedienst ernaar vraagt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: