Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van TX44

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(2)

Heb je al eens gehoord van een TX44? TX44 is een boot waarmee je tijdens een 2 uur durende tocht twee bijzondere dingen kunt zien. Zo kun je zeehonden zien op Texel, maar kun je ook de marinehaven van Den Helder bekijken. Met de TX44 boot op Texel krijg je een heuse waddencruise, een hele belevenis.

Goed vertoeven op de TX44

De TX44 is een vriendelijke boot en zeer toegankelijk. Het voordeel is dat je op de TX44 ook met de rolstoel een fijne dag hebt. De boot is namelijk rolstoelvriendelijk. Voor hondenliefhebbers is het ook een leuke boottocht: honden zijn meer dan welkom. Je hoeft dus ook geen oppas voor de hond te regelen voor de boottocht.

Je kunt bij de TX44 binnen zitten, maar ook buiten. Het is maar net wat je wilt. Er is ook genoeg te eten en te drinken, verkrijgbaar in de prachtige salon van de boot. Hier zit je lekker warm binnen. Als het niet zo’n lekker weer is, is dat wel fijn.

Route

De TX44 vertrekt vanuit de vissershaven van Oudeschild. Daarna gaat de boot naar de Waddenzee en vervolgens naar het Marsdiep. Daarna komt de boot aan op de zandplaat Noordhaaks. Inwoners van Texel noemen dit ook wel De Razende Bol. Hier kun je zeehonden spotten. Het is een prachtig stuk mooie natuur waar je ook diverse vogels kunt zien. Al met al een geschikte plek om te fotograferen dus. Voor amateurs maar ook voor professionele fotografen is dit een mooie plek om vast te leggen.

Marinehaven Den Helder

Naderhand gaat de boot naar Marinehaven Den Helder. Waar een klein land groot in kan zijn. Den Helder is namelijk de grootste marinehaven van Europa. Vervolgens gaat de boot weer naar het Oudeschild. Al met al ben je zo’n twee uur onderweg.

Voor de leergierige mensen

De Rondvaart is ook voor de leergierige mensen een mooie ervaring. Zo wordt er op de boot van alles vertelt over de zeehonden, de Waddenzee en marinehaven Den Helder. Dit alles bij elkaar maakt het zowel een leuke tocht voor als je alleen op pad wilt of als je in een gezelschap bent. De diversiteit van de beleving maakt dit tot een bijzonder boottocht.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: