Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van toiletkruk

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een toiletkruk is een speciaal ontworpen kruk voor op het toilet. Door gebruik te maken van de toiletkruk kan je gezonder toiletteren. Bovendien kan het toiletkrukje darmklachten, obstipatie, aambeien en een opgeblazen gevoel voorkomen en tegengaan.

Wat maakt een toiletkruk gezond?

Het ergonomische ontwerp van de toiletkruk zorgt ervoor dat het een perfect hulpmiddel is op het toilet. Door de zorgvuldig gekozen afmetingen zorgt de toiletkruk voor een optimale zithouding op het toilet. Door de optimale zithouding kun je gezonder toiletteren. In de normale zithouding zonder toiletkrukje worden je darmen geblokkeerd. Je moet daardoor extra kracht zetten tijdens een grote of kleine boodschap.

Een toiletkrukje zorgt ervoor dat je de juiste houding aanneemt, waardoor je darmen open gesteld worden. Je spieren rondom de darmen ontspannen zich dan. Daardoor kun je eenvoudiger je behoeften doen.

Naast dat de toiletkruk precies het juiste formaat heeft voor een optimale zithouding, is deze ook nog eens makkelijk op te bergen. Door het functionele design kun je de kruk opbergen onder je toilet. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak van de kruk.

Wat is het verschil in betekenis van een WC krukje of toiletkrukje

De betekenis van een WC krukje of toiletkrukje is in principe gelijk. Het is slechts een verschil in benaming. Toiletkrukje is een iets chiquere benaming voor WC krukje. Maar ook een WC krukje wordt gebruikt voor de hierboven beschreven doeleinden.

Tevens wordt een toiletkruk ook wel WC voetenbankje of WC opstapje genoemd. Het gebruik van een WC voetenbankje of WC opstapje is anno 2017 nog niet algemeen bekend. Doordat het product nog niet zo bekend is worden er veel verschillende termen gebruikt als: WC voetenbankje, WC opstapje, Toilet voetenbank, Toilet opstap, toiletkruk of WC kruk. Ondanks de vele benamingen is er wel een sterke opkomst van het product in de markt te zien.

Bron: http://wc-krukje.nl/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: