Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van toilet renovatie

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Ben je helemaal uitgekeken op het design van je huidige toiletruimte? Overweeg dan een toilet renovatie bij Toilet Direct. In deze blog nemen we je stap voor stap mee door de kosten en mogelijkheden van een toilet verbouwen, zodat je jouw toiletruimte kunt omtoveren tot een plek waar je weer trots op kunt zijn.

Waarom kies je voor een toilet renovatie?

Je toiletruimte is een van de meest bezochte kamers in je huis, dus het is van cruciaal belang dat het er niet alleen stijlvol, maar ook functioneel uitziet. Als je huidige toiletruimte verouderd is of niet meer past bij jouw stijl, biedt een renovatie de perfecte oplossing. Toilet Direct biedt diverse renovatie-opties aan, afgestemd op zowel je wensen als je budget.

Basis Toilet Renovatie

Voor wie niet te veel wil uitgeven aan het opknappen van de wc, is een basis toilet renovatie een uitstekende keuze. Hierbij worden de vloer en wanden (tot 1.20 meter) vernieuwd en wordt er een nieuw toilet geplaatst. De kosten voor een basis renovatie bedragen € 3.250, wat een betaalbare optie is om je toilet nieuw leven in te blazen.

All-In Toilet Renovatie

Voor wie meer luxe en opties aan de toiletruimte wil toevoegen, is er de optie voor een all-in toilet renovatie. Naast de vernieuwing van vloer, wanden en het basis toilet, kun je ook accessoires en een fontein laten plaatsen. De kosten voor een complete wc renovatie bedragen ongeveer € 3.600, afhankelijk van de extra opties die je kiest.

Extra Opties voor de renovatie

Bij Toilet Direct heb je de mogelijkheid om je toilet renovatie verder aan te passen aan jouw smaak. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder:

  • Tegels: Bepaal hoe je de tegels rond je nieuwe wc wilt hebben, inclusief de mogelijkheid om tot het plafond te betegelen.
  • Stucwerk: Liever stucwerk boven de betegeling van de wanden? Dit is ook mogelijk.
  • Leidingen Wegwerken: Als je oude wc leidingen hebt, kunnen ze deze wegwerken.
  • Plafond Verlagen: Verlaag het plafond en voeg led-verlichting toe voor een moderne uitstraling.
  • Type WC’s: Kies uit verschillende nieuwe toiletten, inclusief luxere opties zoals matzwarte producten.
  • Kleur Opties: Voeg kleur toe aan je toiletrenovatie, inclusief matzwarte accessoires.

Hoe werkt het bij Toilet Direct?

  1. Stel je toilet samen: Gebruik de online configurator om je toilet naar wens samen te stellen en vraag een offerte aan.
  2. Afspraak bij jou thuis: Maak een afspraak en zij komen bij jou thuis met samples van materialen en accessoires.
  3. Renovatie van je toilet: Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte, renoveren ze je toilet binnen slechts 2 dagen.

Een toilet renovatie binnen 2 dagen is mogelijk omdat ze veel prefabriceren in hun fabriek, waardoor de installatie ter plaatse efficiënter verloopt.

Conclusie

Een toilet renovatie bij Toilet Direct is de sleutel tot het creëren van een moderne, stijlvolle toiletruimte die bij jouw smaak en behoeften past. Met verschillende opties en betaalbare prijzen is het gemakkelijk om je toilet nieuw leven in te blazen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: