Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van The Bridge Burn-out Indicator

Inhoudsopgave

Leestijd: 3 minuten
0
(0)

Vandaag de dag is er meer dan ooit aandacht voor het werkgeluk van een professional. Wanneer iemand namelijk veel stress ervaart, is zijn of haar functioneren waarschijnlijk niet optimaal. Zeker niet wanneer dit structureel het geval is. Men gaat dan eerder recht op een burn-out af. Vandaar dat het belangrijker dan ooit is om hier kort op te zitten. Om de eerste de beste signalen van ontevredenheid te ontdekken en in te grijpen. The Bridge Burn-out Indicator is hier bij uitstek voor geschikt.

The Bridge Burn-out Indicator is hét middel om meer te leren over het werkgeluk en eventuele burn-out verschijnselen van een professional. Hier kijkt het naar door te testen op de volgende factoren met betrekking tot een mogelijke burn-out:

 • Vermoeidheid
 • Mentale afstand tot het werk
 • Cognitief vermoeid
 • Emotioneel vermoeid

Zoals gezegd, is er ook aandacht voor het werkgeluk van de professional. Vandaar dat er allerlei scoringsmechanismen zijn om hierop te controleren. Zo test The Bridge Burn-out Indicator bijvoorbeeld op:

 • Betrokkenheid op het werk
 • Proactieve vitaliteit
 • Werktevredenheid
 • Betrokkenheid bij de organisatie

Na het bestellen van deze test is het al binnen 30 minuten mogelijk om de cliënt aan de slag te laten gaan.

Waarom voor The Bridge Burn-out Indicator kiezen?

Een burn-out is voor alle partijen desastreus. Wanneer een medewerker van een organisatie hier mee te maken krijgt, volgt er vaak een bijzonder lange herstelperiode. Bovendien heb je hier als organisatie ook niks aan. Je bent een betrouwbare kracht ineens voor een langere tijd kwijt.

 • Veel burn-out gevallen: Veel mensen hebben tegenwoordig te maken met een burn-out. De oorzaken van stress zitten in verschillende hoeken. Dit is van buitenaf niet altijd voor iedereen merkbaar. Vandaar dat het juist zaak is om er actief mee bezig te zijn. Als organisatie voorkom je problemen in de toekomst door de vele potentiële burn-out gevallen te voorkomen.

 • Snel erbij zijn: Zo ben je er dankzij The Bridge Burn-out Indicator bijvoorbeeld vroeg bij, mocht er sprake van zijn. Zowel de cliënt als ook de organisatie voorkomt zo een nare, lange herstelperiode waarin het werk eronder leidt. Een burn-out voorkomen is beter dan een burn-out verhelpen. Bovendien is ook reeds bewezen dat het daadwerkelijk mogelijk is.

 • Ideale methode: The Bridge Burn-out Indicator is in meerdere opzichten perfect geschikt als methode om een burn-out te ontdekken. Deze test meet namelijk de oorzaken van een te hoge werkdruk, signaleert de meest voorkomende klachten en meet de vitaliteit van de cliënt. Tezamen geven ze een zeer volledig beeld van wat er te wachten staat. De Normatief-Ipsatief split technology®is een op AI (kunstmatige intelligentie) gebaseerde techniek. Veel innovatiever is het vandaag de dag niet mogelijk.
 • Geeft inzicht in werktevredenheid: Werktevredenheid is een zeer belangrijk onderdeel voor iedere organisatie. In het ideale geval is iedere medewerker namelijk zeer tevreden met zijn of haar werk. Zo maximaal je de kans dat een persoon zich voor de volle 100% inzet. Men kijkt ernaar uit om aan het werk te gaan. Na afloop van de test zie je hoe de professional scoort op werkgeluk ten opzichte van de normgroep. Is het als organisatie wellicht mogelijk om meer te doen?
 • Direct rapport beschikbaar: Besluit je om The Bridge Burn-out Indicator aan te schaffen voor één of meerdere professionals? Dan heb je na afronding van de test direct al inzicht in de resultaten. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Het betekent dat meteen duidelijk is hoe de situatie ervoor staat. Zoals eerder al aangegeven, maakt dit snel ingrijpen mogelijk.

Heb je dus het idee dat een burn-out en werktevredenheid ook binnen jouw organisatie punten van aandacht zijn? Dan is dit het ideale moment om actie te ondernemen. Bestel The Bridge Burn-out Indicator en krijg al op zeer korte termijn inzicht in de resultaten. Het biedt je alle handvaten om snel en productief in te grijpen. Daarmee verzeker je een optimale toekomst voor zowel je medewerkers als ook voor de organisatie zelf.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

arbeidsongeschikt
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: