Betekenis van Terrasoverkapping

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een schaduwstructuur in de tuin die direct aan het huis is bevestigd. Meestal ondersteunen twee palen of kolommen het buitenste deel van een terrasoverkapping. Het dak van een terrasoverkapping kan open of stevig zijn, afhankelijk van het beschermingsniveau dat je nodig heeft.

Waar moet ik mijn terrasoverkapping bouwen?

Een terrasoverkapping moet direct voor het huis worden gebouwd in een gebied dat bescherming nodig heeft tegen zon of regen. De meeste huiseigenaren kiezen ervoor om een terrasoverkapping direct naast hun achterdeur te plaatsen, zodat deze als verlengstuk van hun woonruimte dient. Raadpleeg een landschapsprofessional voor informatie over het vinden van een hoes voor de maximale hoeveelheid schaduw. Gemeenschappelijke plaatsen voor terrasoverkappingen zijn onder meer een terras, een eethoek, een ingebouwde grill of een open haard.

Ben je woonachtig in het zuiden des lands dan kan je kiezen voor een terrasoverkapping Limburg of terrasoverkapping Eindhoven. Er zijn natuurlijk door het hele land specialisten te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *