Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van systeemhelmen

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuten
0
(0)

Een systeemhelm is een motorhelm waarbij het kinstuk opklapbaar is. Zo kan je lekker met de wind in je gezicht rijden, maar als je de snelweg op gaat jezelf goed beschermen door het kinstuk weer uit te klappen voor optimale bescherming. Een systeemhelm is de alleskunner onder de verschillende soorten motorhelmen. Wil je een systeemhelm kopen? Op Motorkledingstore vind je een ruim assortiment motorhelmen.

Wat zijn de kenmerken van een systeemhelm?

Systeemhelmen zijn enorm populair onder motorrijders. Dat terwijl dit soort helmen pas sinds 2008 op de markt zijn. In dit jaar zijn systeemhelmen namelijk wereldwijd goedgekeurd. Tegenwoordig heeft iedere motorkleding fabrikant wel een helm met een opklapbaar kinstuk. Dit type motorhelm is over het algemeen het meest geavanceerd. In de meeste systeemhelmen heb je ruimte bij de oren vrij voor een communicatiesysteem. Tegenwoordig zijn er zelfs systeemhelmen met een bluetooth systeem erin geïntegreerd.

In vergelijking met de twee andere types motorhelmen komt de systeemhelm er als best helm uit. Het model is enorm populair omdat hij alles heeft en zeker niet onder doet van een integraal of jethelm.

Ook biedt een systeemhelm als het kinstuk is dichtgeklikt dezelfde bescherming en veiligheid tegen wind en geluid. In open positie is het comfort vergelijkbaar als met een jethelm. Dit maakt een systeemhelm ook ideaal voor brildragers.

Systeemhelm nadeel

Het enige nadeel van een systeemhelm is de prijs. Systeemhelmen zijn namelijk duurder doordat het scharniermechanisme de helm geavanceerder maakt. Natuurlijk zijn er ook goedkopere systeemhelmen te vinden, maar wij adviseren om bij dit type helmen toch echt te kiezen voor de beste kwaliteit. Bezuinigen op veiligheid en kwaliteit zouden wij niet adviseren bij het kopen van een motorhelm.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Vervoer & Reizen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: