Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van spouwmuurisolatie met EPS-parels

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Spouwmuurisolatie omvat de injectie van een EPS-parels met behulp van een gespecificeerd en goedgekeurd systeem dat is ontworpen om een ​​volledige vulling van het spouwmuurgebied te garanderen.

Het polystyreen dat hierbij wordt gebruikt, heeft de vorm van een parels die meestal worden gecombineerd met een bindmiddel of lijm op het moment van injectie. Polystyreenkorrels worden geproduceerd tot een gespecificeerde grootte en dichtheid die tijdens het installatieproces ongewijzigd blijft.

De materialen worden geproduceerd onder strikte kwaliteitscontrole.

Eenmaal aangebracht, blijft de EPS-parelvulling in de spouwmuur een effectieve isolator voor de levensduur van het gebouw en vereist het verder geen onderhoud.

Stappen bij spouwmuurisolatie met EPS-parels

Onderzoek: Er wordt een pre-installatie beoordeling uitgevoerd om de geschiktheid van het pand voor spouwmuurisolatie te bepalen.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de spouwmuurisolatie met EPS-parels worden interne en externe controles uitgevoerd door de technicus. In de buitenwand van de spouw worden injectiegaten geboord. Meestal worden alleen gaten geboord rond het bovenste deel van het gebouw en onder ramen en lateien. De holte bij elke feestmuurlijn is afgedicht met een sluiting.

Het vullen van de muren: De polystyreenkorrels worden in de holte geïnjecteerd via een injectiepistool in een gespecificeerde volgorde om ervoor te zorgen dat de holte volledig wordt gevuld.

Muur weer als vanoud herstellen: Na de installatie worden de injectiegaten zo dicht mogelijk bij het originele muuroppervlak hersteld.

Controle na installatie: Alle op brandstof verbrandende apparaten en hun rookkanalen of bron van luchttoevoer worden gecontroleerd om hun doeltreffendheid te bevestigen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: