Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van snorkelmasker

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is de betekenis van snorkelmasker en waar voor gebruik je het?

Een snorkelmasker is een masker die je gebruikt om tijdens het snorkelen optimaal te kunnen genieten van de mooie waterwereld onder je.

Wat kan je met een snorkelmasker?

Waar je bij een reguliere snorkelset gebruik maakt van een losse duikbril en een snorkel is er bij gebruik van een snorkelmasker sprake van een all-in systeem. De lucht die je inademt wordt via aan het masker verbonden snorkel binnengezogen, maar je hoeft niet een apart mondstuk vast te houden met je mond. De lucht die je uitademt gaat via de aparte zijkanalen weer naar buiten. Dit heeft als voordeel dat je rustig door je neus (of mond) kunt ademen en je mond niet in contact komt met het zoute zeewater. Hiermee voorkom je ook dat je snorkel los kan schieten waarna je last hebt van een beslagen bril, geen zuurstof en zout water in je mond. Last, but not least is het gezichtsveld onder water erg groot, tot wel 180 graden.

Doordat het snorkelmasker is voorzien van een elastieken band kan je deze gemakkelijk over je hoofd trekken en dragen. De siliconen behuizing drukt daarbij comfortabel tegen je gezicht. Zit het te los dan kan je de band altijd strakker stellen. Je moet bij de aanschaf van het masker er wel op letten dat je de juiste maat besteld, want een te groot masker zal niet goed op je gezicht aansluiten waardoor water binnenkomt. Dan is het allemaal voor niets en dat is zonde!

Bron: http://snorkelmaskers.nl/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: