Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van sleutelmaker

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is de betekenis van sleutelmaker?

Een sleutelmaker is iemand die sleutels kan maken, bijvoorbeeld als je een reservesleutel kwijt bent geraakt of als die kapot is gegaan. De sleutelmaker maakt slijpt een nieuwe sleutel in de juiste afmetingen waardoor die past in jouw deurslot. Een sleutelmaker is doorgaans ook een slotenmaker, daarover vertellen we nu meer.

Wat doet een slotenmaker?

Een slotenmaker is gespecialiseerd op het gebied van sluit- en hangwerk. Een slotenmaker kan je niet alleen helpen met het repareren of vervangen van een kapot slot, maar kan je ook beschermen tegen diefstal of inbraak. Het voorkomen van een inbraak is natuurlijk geen overbodige luxe en een slotenmaker kan je hierbij helpen. Slotenmakers kunnen ook een anti inbraakstrip aanbrengen in je woning. Deze anti inbraakstrip is een effectieve en extra beveiliging op ramen en deuren. Een anti inbraakstrip bestaat uit twee op de deur/ het raam en kozijn geplaatste metalen, die in elkaar gehaakt worden. Doordat deze strippen in elkaar haken, wordt voorkomen dat er met een breekijzer of schroevendraaier tussen het raam of de deur gestoken kan worden. Ook maakt deze strip het flipperen (het wegduwen van de dagschoot met behulp van een pas) onmogelijk.

Wanneer schakel je een slotenmaker in?

Ben je onlangs verhuisd of ga je binnenkort verhuizen en heb je nieuwe sloten nodig? Doe dan een beroep op de professionals van Slotenmaker Hoekstra. Met hun duurzame en hoogwaardige sloten helpen zij jouw huis en iedereen erin veilig te houden. Indien je oude of beschadigde sloten heeft, kan je ook een beroep op ze doen.

Synoniemen van sleutelmaker

Synoniemen en alternatieve woorden zijn: slotenmaker, slotenkraker. Laatstgenoemde heet in het Engels lockpicker.

Trouwens lockpicking is een in populariteit groeiende sport waarbij hobbyisten proberen sloten open te krijgen met pinnetjes en andere gereedschap.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: