Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van single

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

In de omgangstaal wordt de term “single” vaak gebruikt om iemand aan te duiden die niet verwikkeld is in een of andere romantische relatie, inclusief langdurige afspraakjes, verloving, huwelijk, of iemand die “single by choice” is. Single mensen kunnen deelnemen aan dating en andere activiteiten om een langdurige partner of echtgenoot te vinden.

Wie is gelukkiger single of relatie?

Degenen die single zijn hebben soms het gevoel dat het beter is om toegewijd te zijn en degenen die toegewijd zijn hebben het gevoel dat het beter zou zijn om single te zijn. Maar in werkelijkheid is het gras groener waar je het water geeft! Single zijn of een relatie hebben, beide hebben hun voor- en nadelen.

Als single toch op zoek naar een relatie?

Wil je toch graag een relatie hebben of in ieder geval nieuwe mensen ontmoeten? En vind je het online daten maar niets? Overweeg dan gezellig op vakantie te gaan met andere singles naar bijvoorbeeld Griekenland met een single reis. Je ontmoet op die manier andere vrijgezelle mensen, zonder dat er teveel druk op zit. Het is immers ook gewoon een leuke vakantie in de zon!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: