Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van sierbestrating

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating is bestrating in jouw tuin die er niet alleen ligt omdat hij praktisch is, maar ook omdat hij mooi is. In feite zijn sierbestrating bestratingen bedoeld voor decoratie. Fancy’ bestrating is vaak te vinden in de vorm van beton.

Overweeg je een sierbestrating in Den Bosch aan te leggen met betontegels, maar weet je niet hoe je betontegels moet leggen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want het is een goed idee om eerst te kijken hoe je jouw tuin het beste kunt inrichten…

Natuursteen

Natuursteen is een zeer interessant product voor wie op zoek is naar een rotsvast oppervlak met een natuurlijke uitstraling. Natuursteen wordt in de natuur gevonden, bewerkt en geschikt gemaakt voor vele toepassingen. A..
Of keramiek, dat komt in alle vormen en maten. Sierbestrating verbindt afzonderlijke delen van de tuin en maakt van jouw tuin een mooi geheel!

Soorten straatstenen

Het zou te lang duren voor dit document om op alle details van sierbestrating in te gaan, maar ik kan je wel op weg helpen door de hoofdgroepen van sierbestrating in te delen en per groep de mogelijke voor- en nadelen te noemen. Daarnaast beschrijf ik de meest gebruikelijke constructiemethode. Voor elke productgroep hebben wij paragrafen geschreven om je vertrouwd te maken met de verschillende mogelijkheden:

  • Betonnen tegels
  • Natuursteen
  • Keramische tegels

Keramische tegels voor buitengebruik zijn de laatste jaren bijzonder populair geworden. Elk jaar komen er honderden verschillende soorten keramische buitentegels op de markt en het aanbod is inmiddels enorm.

  • Gebakken straatstenen
  • Betonnen bestrating
  • Halfverharde

Halfverharde oppervlakken in de tuin. Het woord zegt je misschien nog niets, maar je herkent misschien het volgende: grind en los liggende stenen waarop je kunt lopen.

Grind in de tuin is een vorm van halfverharding. Het is zuinig in aanleg en onderhoud. Grind vereist echter regelmatig onderhoud. Bovendien is het minder goed begaanbaar en heeft het veel minder een luxe uitstraling.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedsprei
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: