Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van sandalettes

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
5
(2)

Sandalettes worden ook wel sandalen, sandaaltjes, open schoenen en sandalen met hak genoemd, maar ze hebben natuurlijk niet voor niets een andere benaming. Sandalettes verschillen wel degelijk met normale sandalen.

 

Het grootste verschil is dat sandalen unisex kunnen zijn, terwijl sandaletten speciaal voor dames geschikt zijn. Sandalettes zijn dan ook vrouwelijker en eleganter. Dit komt onder andere doordat ze bijna altijd een hak hebben. Deze eigenschappen maken sandalettes dé perfecte zomerschoenen voor elegante dames. Of je nou een blokhak, sleehak of naaldhak wilt dragen; voor iedereen is er wel een geschikt model te vinden.

De perfecte zomerschoenen voor dames

Voor iedereen die sandalen toch iets te standaard vinden zijn sandalettes perfect. Deze open schoenen met hak hebben al snel een elegante en vrouwelijke uitstraling. Perfect voor iedere vrouw die er komende zomer stijlvol bij wilt lopen. Vooral de nieuwste collectie sandalettes van Gabor zijn erg stijlvol.

Als je op zoek gaat naar sandalettes is er altijd wel een passend paar schoenen te vinden. Van exemplaren met een hoge hak om tijdens een feestje te dragen tot sandaletten met een wat lagere hak waarmee je deze zomer de hele dag op pad kunt.

Perfect te combineren met je lente en zomer outfit

Sandaletten zijn, net als sandalen, open schoenen maar dan met een hakje, waardoor je ze voornamelijk in de lente en zomer zult dragen. Sandaletten met een lage blok- of sleehak zijn perfect te combineren onder vrijwel elke outfit en bieden ook het comfort om de hele dag op te lopen. Terwijl sandaletten met een hoge naaldhak weer erg mooi staan onder een zomers jurkje.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Kleding en Uiterlijk
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: