Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van een rugzakvakantie

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Steeds meer jongeren besluiten na hun studie een aantal maanden te gaan backpacken. Het idee van backpacken is erg simpel, je laat alles achter je om de komende maanden te reizen door onbekende landen. Waarom besluiten steeds meer Nederlandse jongeren om te gaan backpacken? Waarschijnlijk komt dat door internationalisering en de vrijheid die je ervaart tijdens je reis. In dit artikel leggen wij je uit wat te betekenis van backpacken is en waarom veel mensen besluiten om te gaan backpacken.

Backpacken is een ‘Way-of-Life’. Met alleen de noodzakelijke spullen zoals kleding, geld een tandenborstel en uiteraard een paspoort ga je weken of maanden een reis afleggen in het buitenland. Vaak hebben backpackers geen gedetailleerd plan zodat ze tijdens hun reis zelf de route en tijdspad kunnen bedenken. Backpacken is dan ook anders als een vakantie. Sommige dagen is het hard werken om te reizen naar nieuwe bestemmingen en om een slaapplek in een hostel te vinden. Ook moet je elke dag rekening houden met eten, kleding wassen Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens je backpackreis voor een langere periode op 1 plek te blijven en tijdelijk te werken.

Waar gaan backpackers naartoe?

Onder Nederlanders zijn vooral; Australie, Zuidoost Azië en Zuid Amerika populaire reisbestemmingen. Jouw backpackavontuur kan per land enorm verschillen. Je hebt makkelijke landen om doorheen te reizen zoals; Australië en Nieuw-Zeeland maar ook landen waar je meer moet opletten zoals Mexico en Colombia. Overweeg je om een backpackavontuur te beginnen? Laat je dan goed informeren over jouw bestemming.

Wat ga je meemaken?

Waarschijnlijk levert je backpackreis fantastische verhalen en ervaringen op. Je komt terecht in een andere cultuur en leert jezelf goed kennen. Een backpackreis is dan ook erg leerzaam en kan je veel inspiratie bieden. Ga jij binnenkort backpacken? Je kan alvast in de stemming komen door deze films over backpacken te bekijken.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?