Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van PRP-behandeling

0
(0)

Het wordt steeds populairder: een haartransplantatie in Turkije. Het zijn vooral de interessante prijzen die er voor zorgen dat het aantal zoekopdrachten Haartransplantatie Turkije een enorme stijging laten zien.

PRP-behandeling na haartransplantatie

Wie kiest voor een haartransplantatie doet er verstandig aan na afloop een PRP-behandeling te laten uitvoeren. PRP is de afkorting van Platelet Rich Plasma, oftewel bloedplaatjes rijk plasma. Dit wordt gewonnen uit het bloed van de patiënt dat wordt afgenomen voor de transplantatie. Van dit bloed worden met behulp van een speciale centrifuge door de hoge rotatie de rode bloedplaatjes, het bloedplasma en groeifactoren van elkaar gescheiden. En daarvan wordt het plasma als de transplantatie heeft plaatsgevonden vervolgens weer geïnjecteerd in het gebied waar de haar grafts zijn geïmplanteerd.

De PRP-nabehandeling is met name gericht op een betere hechting van de grafts op hun nieuwe locatie en een sneller herstel van de hoofdhuid. Daarnaast zorgt een PRP behandeling in de meeste gevallen voor extra haargroei omdat het de haarzakjes sterker maakt en een dikkere haardos in het algemeen. Het toebrengen van PRP-plasma is met name zo effectief omdat het groeifactoren bevat die het lichaam stimuleert verouderde of beschadigde weefsels te herstellen. En dat dus op basis van de natuurlijke herstelprocessen uit het eigen lichaam waardoor er geen risico’s zijn op infecties of allergische reacties.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Plaats een reactie