Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van Pick and Pack

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

In Nederland gaat elk kind naar school. Ze hebben dus ook allemaal een eigen rugzak nodig. Hierin kunnen ze bijvoorbeeld hun eten en drinken meenemen om het vervolgens te nuttigen op school tijdens de pauzes. Later in hun leven als ze een paar jaar ouder zijn zullen ze een laptop rugzak nodig hebben. In zo’n tas past uiteraard een laptop, wat ze naar alle waarschijnlijkheid zullen moeten gebruiken op de middelbare school. Als dit dan nog niet het geval is, dan zal dit wel gebeuren als ze beginnen aan de hogeschool of universiteit. Voor het studeren heb je namelijk zeker een laptop nodig. Zo’n mooie en luxe tas van Plevier kan dan zeker gebruikt worden, maar dit is niet geschikt voor de jongste kinderen. Voor de peuters en kleuters kun je beter een mooie en speelse tas van een merk genaamd Pick and Pack kopen. Over dit bedrijf kun je nog veel meer lezen in dit artikel.

Your kid’s first bag

Pick and Pack vindt dat kinderen ook daadwerkelijk kinderen mogen zijn. Het merk wil je kind dan ook graag vergezellen. Kids doen dit natuurlijk ook met hun favoriete knuffeldier of speeltje. Pick and Pack wil juist dat hun tassen ook zo’n favoriet wordt van het kind. De rugzak van dit merk moet deel uit gaan maken van hun dagelijkse leven, mijlpalen en alles wat ze ook maar op hun pad tegen mogen komen. Bovenal wil Pick and Pack dat alle kinderen uniek zijn, wat natuurlijk gevierd moet worden. Pick and Pack wil dus eigenlijk de eerste tas worden van je kind. De kans is zeer groot dat dit ook daadwerkelijk gebeurd, want deze tassen zorgen voor vrolijkheid. Ook zal de fantasie van je kind aangewakkerd worden door de rugzakken van dit merk.

Opgericht in Zweden, verhuisd naar Nederland

Pick and Pack werd in 2008 opgericht in Zweden. Dit werd gedaan door Thomas en Irmgard, die nog altijd de eigenaren zijn van het merk. In Scandinavië werd het DNA van het bedrijf gecreëerd met veel liefde en passie. Toch verhuisde Pick and Pack in 2019 naar Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Thomas en Irmgard hebben elkaar 25 jaar geleden ontmoet in de tassenindustrie, waar ze nu nog altijd samen inzitten. Ze werken beide voor de bekendste merken van deze wereld. Hun passie is om kinderen blij te maken met de producten van Pick and Pack.

Ontwerpen

Pick and Pack is perfect voor de dagelijkse avonturen van je kind, terwijl ze ook geschikt zijn voor ouderen die willen dat hun kinderen rondlopen met een kwalitatieve, functionele en vrolijke tassen. De collectie van het merk bestaat uit vrolijke patronen en opvallende kleuren. Bovendien zijn er sinds kort ook rugzakken in het formaat XS beschikbaar, deze zijn bedoeld voor de allerkleinste kids. De stijlen en prints worden in de ontwerpstudio van Pick and Pack ontwikkeld. De ontwerpen zullen eerst met de hand getekend worden, waarna ze later gedigitaliseerd worden voor productie. Dit zal ervoor zorgen dat alle designs helemaal uniek zijn.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: