Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van personal trainer

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Je hoort een het wel eens op werk, een van je collega’s is aan het sporten bij een personal trainer. Maar wat is een personal trainer eigenlijk?

Een personal trainer is een persoon die jouw helpt op het gebied van sport voeding en mindset. Je komt bij hem of haar met een hulpvraag bijvoorbeeld ik wil 10 kilo afvallen dit jaar.  Samen met deze trainer neem je dan eerst een intake af waarin hij of zij naar jouw wensen en doelen zal vragen. Daarna doe je meestal een fysieke test om te kijken hoe sterk je lichaam al is. Als dit allemaal gedaan is stellen jullie samen een trainingsplan op en bepalen jullie hoe lang het plan gaat duren

Wanneer de voorbereiding helemaal klaar is is het tijd om te trainen, tijdens de training geeft de trainer jouw de oefeningen, het tempo en de herhalingen. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitvoeren hiervan. Alles is persoonlijk, er is geen afleiding want jij bent de enige die in de zaal aan het trainen is.

Ook na het sporten is de personal trainer aanwezig, denk maar aan de spierpijn ha ha! maar naast de spierpijn helpt hij of zij jou nog met een stukje mindset en voeding, want ook dit is erg belangrijk als je je doelstellingen wil behalen. Het draait niet alleen maar om sporten en trainen de juiste hoeveelheden macro nutriënten is erg belangrijk.

Na een aantal weken of maanden hard te hebben gesport heb jij je doelstelling behaald, maar om fit te blijven zul je wel moeten blijven sporten. Ook voor het vervolg kun je bij de personal trainer terecht, de trainer biedt vaak namelijk nog meer diensten in groepsverband aan. Misschien lijkt je het wel leuk om in een klein groepje te sporten onder begeleiding van de trainer. Of een iets grotere groep en dan buiten in de natuur zoals bijvoorbeeld een bootcamp.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Parfum aanbiedingen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: