Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van PAW Patrol

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

5
(1)

Wat is PAW Patrol?

PAW Patrol is een Canadese kindertelevisieserie gemaakt met CGI-animatie, bedacht en geproduceerd door Keith Chapman, die ook de maker van Bob de Bouwer is. Het kinderprogramma wordt geproduceerd door Spin Master Entertainment, met animatie verzorgd door Guru Studio. De serie ging in première op Nickelodeon in de Verenigde Staten in 2013.

Honden spelen de hoofdrol

De serie richt zich op een jonge jongen genaamd Ryder die een team van zoek- en reddingshonden leidt die zichzelf de PAW Patrol noemen. Ze werken samen aan missies om de kustgemeenschap van Adventure Bay te beschermen. Het leuke aan het team is dat elke hond een specifieke reeks vaardigheden heeft die passend zijn bij bepaalde beroepen van hulpdiensten, zoals een brandweerman, een politieagent en een luchtvaartpiloot. De honden wonen in eigen hondenhokken en gebruiken aangepaste voertuigen voor hun missies. Ze zijn ook uitgerust met rugzakken die “pup packs” worden genoemd en die gereedschappen bevatten die uniek zijn voor elke hond uit de PAW Patrol.

Populaire speelgoedlijn

Spin Master heeft de show ontwikkeld tot een mediafranchise en op basis daarvan een doorlopende reeks PAW Patrol speelgoed uitgebracht. De verkoop van speelgoed van PAW Patrol heeft miljoenen dollars aan inkomsten voor het bedrijf opgeleverd en de aanwezigheid van Spin Master op de markt voor kleuterspeelgoed vergroot.

Nieuwe afleveringen

In 2020 werd de serie verlengd voor een achtste seizoen van 26 afleveringen van een half uur. Ook is aangekondigd dat er een film uitgebracht gaat worden in het derde kwartaal van 2021, genaamd PAW Patrol: The Movie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?