Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Osmose water

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Osmose water is water zonder kalk of mineralen. Het wordt vooral gebruikt binnen de schoonmaak sector. De unieke samenstelling van Osmose water zorgt ervoor dat waterdruppels niet aan het oppervlak blijven kleven. Dit betekent dat ramen tijdens het wassen meteen gedroogd worden.

Waar kun je osmosewater voor gebruiken?

Meestal wordt Osmose water gebruikt voor het schoonmaken van ramen. Doordat er geen waterdruppels op zitten kan het makkelijk en snel gereinigd worden. Toch kan het voor meer dingen gebruikt worden. Zo kan rolluiken schoonmaken ook prima met Osmose water. Hier zal het water ook niet blijven kleven en daardoor wordt het makkelijker schoon. Dit soort water laat ook geen vlekken of strepen achter waardoor er minder vuil in de toekomst zich hier kan gaan hechten. Dit heeft als gevolg dat het oppervlak in de toekomst minder vaak schoongemaakt hoef te worden.

Is Osmose water ook geschikt voor het wateren van planten?

Ja, je kan het water gebruiken om sommige gevoelige planten te voeden. Meestal wordt het echter gebruikt als opknap middel van planten. Zo zal een orchidee zichtbaar opknappen van osmosewater en zal dit een beter effect op de plant hebben dan doorsnee leidingwater.

Je aquarium schoonhouden met Osmose water

Dit soort water is ook uitermate geschikt als water voor een aquarium. Het laat namelijk geen aanslag achter op de ramen in tegenstelling tot doorsnee leidingwater. Ook vissen zullen dit water als fijner ervaren en dus ook minder vaak ziek worden. Voor sommige dure vissen is het dan ook belangrijk om alleen gezuiverd water te gebruiken in plaats van leidingwater.

Kun je osmosewater drinken?

Ja je kunt osmosewater zonder problemen drinken. Het kan in sommige gevallen zelfs gezonder voor je zijn. In doorsnee leidingwater is het grootste gedeelte van schadelijke stoffen verdwenen. Toch zal er altijd nog een beetje achterblijven en dit kan op lange termijn alsnog effect hebben. Zo zijn er mensen die beweren dat gewoon kraanwater onze levensverwachting vermindert. Concreet bewijs is hier echter nog niet van. Om osmosewater te kopen moet je een bezoek brengen aan een speciaalzaak. Hier kun je dit water kopen voor een prijs van €0,02  per liter. Voor 100 liter osmose water betaal je dus €2,00

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

arbeidsongeschikt
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: