Betekenis van opleiding moderne bedrijfsadministratie

Wat is een opleiding moderne bedrijfsadministratie?

Naar verwachting van de financiële markt zal de oprukkende automatisering enkel toenemen. Het invoerwerk verdwijnt, computers nemen systematisch taken uit handen en het is van groot belang om je verder te ontwikkelen als adviseur en specialist op het gebied van financiële informatievoorziening om jezelf zo actueel mogelijk te houden en in de hedendaagse ontwikkelingen te voorzien. Wens je aan de verwachtingen van een maatschappij die zowel technisch als financieel gezien gestaag groeit te voldoen? Een opleiding moderne bedrijfsadministratie  evenals een opleiding tot bedrijfsadministratie inclusief mba voorziet jou van de juiste kennis. Maar wat houdt dit in?

Voor financiële professionals

Momenteel ben je werkzaam binnen een administratieve functie en wens je je optimaal te laten informeren over de kernelementen binnen de moderne bedrijfsadministratie. Ook wanneer je een financieel-administratieve functie hebt of ambieert, biedt de opleiding moderne bedrijfsadministratie jou de juiste handvatten.

Door middel van de opleiding behaal je het officiële diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit diploma is een van de hoogst aangeschreven diploma’s die jouw carrièreperspectieven verbreed en een breed scala aan deuren voor je opent. Tijdens de bijeenkomsten van de opleiding ga jij op interactieve wijze aan de slag met de thematiek die als financieel professional wenselijk zijn, waardoor je optimaal wordt voorbereid en de kans tot het behalen van het officiële Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), aanzienlijk wordt vergroot.

Inschrijven per module

Beschik je in bepaalde aspecten al over de juiste kennis en wens je je enkel over specifieke thematiek te laten bijscholen? Het is ook mogelijk om de modules uit deze opleiding los te volgen. Zo kun je per module een inschrijving plaatsen en volg je alleen de modules die voor jouw praktijk het meest relevant zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *