Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van One Way Vision folie

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Hoe kan het dat de buitenkant van een raam van een voertuig, gebouw of iets anders van buiten als reclame werkt terwijl je van binnenuit gewoon alles kan zien?

Het oog is zo ontworpen dat het zich natuurlijk focust op heldere kleuren zoals rood en geel terwijl het in eerste instantie donker negeert. In de One Way Vision Folie zit een zeker percentage gaatjes die aan de binnenkant donker zijn. Hierdoor vallen aan de buitenzijde de reclame op terwijl aan de binnenzijde je zonder problemen naar buiten kijkt.

Dit opent allerlei, zeer betaalbare nieuwe opties voor gebruik van media op plekken die voorheen niet benut konden worden. Je kunt hierbij denken aan een volledige spelersbus, een bestelbus maar ook als privacy- en beschermingsfolie of als wel gekozen uitstraling van die lelijke buitenkant van uw kantoorgebouw.

One-way-vision weetjes…

Doordat je maar op 50- a 60% van de beschikbare normale ruimte afdrukt vanwege al die gaatjes verdwijnt ook veel van je afdruk. Het is dus van belang dat wat je wilt overbrengen overdreven qua kleur en contrast aan te brengen. Wil je veel detaillering aanbrengen zoek dan een One way Vision folie die hoog bedruk baar oppervlak heeft van bijvoorbeeld 65%.

Het is in beginsel het beste om met solvent inkten te werken. Latex inkten zijn van nature wat matter en UV inkten willen weleens niet goed opdrogen in de perforaties omdat hier onvoldoende (LED)-licht bij kan komen of omdat de afdekking siliconen bevat. De inkt moet minstens 12 uur drogen voor het aanbrengen.
De liner van deze folie moet voorzichtig van de folie worden afgehaald. Bij One Way Vision is het nog meer van belang om heel schoon en droog te werken vanwege het feit dat de perforaties kwetsbaar zijn voor vervuiling! Bij het schoonmaken kan men het beste werken met milde zeep o.i.d. zodat de lijmlaag intact blijft

Het lamineren is wel aan te bevelen als het object voor graffiti , bomen, stof e.d. omdat de gaatjes dan langzaam maar zeker verstopt raken. Lamineren levert sowieso een betere doorkijk op. Daarnaast gelden natuurlijk de standaard argumenten voor lamineren.
Het licht moet aan buitenkant helderder zijn als aan de binnenkant – ook ’s nachts.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Huis & DIY
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: