Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van onderwijs bij de NCOI

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

De onderwijsmethode van de NCOI uitgelegd

Overweeg je om naast je werk nog een opleiding te volgen? Dan is onderwijs volgen bij NCOI opleidingen een goede optie, omdat je hierbij de mogelijkheid hebt om een MBO, HBO of masterdiploma te volgen naast jouw huidige baan. Maar hoe ziet de onderwijsmethode van de NCOI er precies uit? Bekijk eens de Facebook van de NCOI en lees snel verder om meer te weten te komen over het onderwijs bij de NCOI.

Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe je studeert

Als je een opleiding volgt bij de NCOI, kun je zelf bepalen hoe, waar en wanneer je studeert. Een opleiding moet namelijk niet alleen passen bij jouw huidige baan, maar ook bij je privéleven. Ieder heeft een verschillende situatie. Misschien wil je graag studeren vanuit huis via e-learning, af en toe klassikale bijeenkomsten volgen of dit met elkaar combineren. Je kunt de opleidingen van de NCOI in diverse varianten volgen. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op diverse opleidingslocaties in het hele land. Hierdoor hoef je niet te wachten tot je je weer in kunt schrijven voor een collegejaar. Je begint wanneer je dit zelf wilt. Je kunt meerdere keren per jaar starten met de trainingen en opleidingen.

Studeren combineren met een baan

Als je een training of opleiding gaat volgen, moet deze ook nuttig zijn voor je huidige baan. Met de opleidingen en trainingen van NCOI kun je altijd een richting kiezen die past bij jouw vakgebied. Je zal hierbij continu de theorie aan de praktijk koppelen, doordat je gedurende de lessen steeds weer aan de slag gaat met praktijkopdrachten, diverse cases en het maken van oefeningen. Je zal breder gaan denken door jouw inzichten en ervaringen met medestudenten te delen. Ook leer je hoe andere branches met dezelfde vraagstukken omgaan. Wat je leert tijdens een studie of training bij de NCOI, kun je meteen toepassen in je huidige baan. Je ziet daardoor meteen wat je geleerd hebt.

Erkende diploma’s

Bij de NCOI is er sprake van een goede balans tussen theorie en praktijk, waardoor het opleidingsinstituut een hoge slagingskans heeft. Ook krijg je bij de NCOI altijd een erkend diploma. Met deze erkende diploma’s heb jij toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. Alle opleidingen van de NCOI voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Ook de diploma’s en getuigschriften zijn gelijk aan de diploma’s van reguliere instellingen. Kies jij er ook voor om leren en werken met elkaar te combineren?

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: