Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van nagelstylist

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een nagelstylist?

Een nagelstylist brengt een verbetering aan op de natuurlijke nagel. Dat kan met een gelproduct of een acrylproduct zijn. Ze kunnen de natuurlijke nagel verstevigen en de nagel langer maken.

Veel mensen realiseren zich niet dat er een wetenschap achter het aanbrengen van een nagelversteviging zit. Waar de steun op de nagel zit, hoe de nagel aansluit op de hand van de klant en hoe goed de nagel naadloos is afgewerkt om nagelbijten te voorkomen, zijn allemaal aspecten die belangrijk zijn bij het creëren van mooie en sterke nagels over een langere periode. Door een klant een uitzonderlijke en specifieke service te bieden, zullen zij waarschijnlijk trouwe klanten blijven.

Het prachtig opmaken van je nagels

Naast het verstevigen van de natuurlijke nagel kan een nagelstylist er ook voor zorgen dat de nagels verlengd worden met plaknagels en dat ze mooi opgemaakt worden in een bepaald motiefje, kleurstelling of met glitters en steentjes.

Manicure of nagelstylist?

Een nagelstylist moet niet verward worden met een manicure of pedicure. Een manicure werkt met de natuurlijke nagel. Een manicure bestaat meestal uit het schoonmaken van de nagelriemen en het modelleren en polijsten van de natuurlijke nagel. Het begint soms met een inweking, en misschien scrubben van de huid. Sommige salons geven een paraffinedip en massage, en eindigen met het polijsten van de nagel met nagellak. Deze nagellak kan meestal worden verwijderd met nagellakremover. Een nagelstylist daarentegen gaat verder waar de manicure stopt en verfraaid de nagel met een mooie nagellak en andere visuele elementen.

Nagelstyliste worden na het lezen van deze uitleg? Overweeg dan een gecertificeerde opleiding bij een gerenommeerde nagelstyliste.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Overig
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: